Mit csináljak, ha a barátom anyja nem bír túlzottan?
Köszi 2.
Meg 1. is, legalább tisztán látom a világot..pff:/
Elkeserítő, de sajnos ez a valóság. Nagyon sok anyuka ilyenkor úgy érzi, hogy elveszed a kisfiát. Ha itt beleolvasol rengeteg ilyen anyós kérdés van.
Bízom benne, hogy a ti problémátok még megoldható, de hidd el nem feltétlenül a te hibád az, ha esetleg mégsem.
1. voltam
Nálunk is ez a helyzet. Páromnak van egy bátyja annak is van bnője már kb 3 éve. Mi 1,5 éve vagyunk együtt, de a másik csaj anyósék mindene. Nem értem miért mikor már külön laknak . Minden 7végén hazajárnak a szülői házba és egész 7végén itthon eszi a fene őket. A szülői házba tartanak összejöveteleket amikor akár 10 havert is összehívnak. A csajra anyósom mos, varr, főz. Lesülne a képemről a bőr ha ilyen lennék h az anyós mossa a ruháimat meg főzzön, varrjon vasaljon rám. Ugyanis a melltartóját is az anyós mossa.
Mi laktunk már együtt de én sose vittem neki oda se a párom ruháját se az enyémet h mossa ki. Ha itthon vannak nem segít semmit még egy seprűhúzást sem csinált anyóséknál csak döglik az ágy tetején egésznap. És mégis én vagyok a szar. Kitalálták már rólam h én csak kihasználom a páromat meg anyósékat lenézem. És a csúcs az volt,h majd elhagyom a páromat egy gazdag pasiért. Ha a pénz kellett volna nem is jöttem volna össze vele.
Hát ez a kis történetem. Elég gáz mert előtte volt egy 6 éves kapcsolatom és ott az anyja úgy szeretett mintha a saját lánya lennék. Itt nem az a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!