Tizenéves leányok és fiúk anyjai, apjai szokták nézegetni gyermekük közösségi oldalát?
Ha igen miért?
Ha nem miért?
Ha egyszer "véletlenül" megnézed és olyan képeket találsz ott, ami erkölcstelen mit teszel?
Ha lányod/fiad fölkerül a napiszarra ill. más hasonló oldalakra, és a segítségedet kéri mit teszel?
Előre bocsáltom, önnálóan élek. Még is tudom anyám mind a mai napig figyeli. Unatkozik és nincsen jobb dolga. Egy közösségi oldalt használok és nincsen rólam olyan kép a neten amit én raktam volna fel. Akaratom ellenére felkerűlt úgyan, de nem igazán lehet vele mit kezdeni. /Tabló./
Társkeresőt részben a fénykép részben anyám miatt inkább nem is használok.
Eddig csupán képeketről volt szó. Pedig a fórumozások, és egyébb megnyílvánulások legalább annyira fontosak.
24/F
A legjobban az érdekelt amúgy, hogy akár van gyermeked, akár nincs hogy reagálnál rá, ha akár véletlenül, akár direkt látnál róla ilyen képeket a neten... Megtorolnád valahogy, vagy utyulu-putyulu, szegény kislányom? Szembe tudnál nézni azzal, hogy a gyereked egyáltalán nem olyan, mint amilyennek ismerted? Vagy azzal takarózol, hogy a világ tette ilyenné, és tigrisként védenéd? Holott, ha más gyerekéről lenne szó ledöbbennél, vagy egyszerűen leribancoznád, meg felháborodnál...
Nem kell, hogy legyen gyereked, el is lehet képzelni a szituációt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!