Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 16-17 éves már...

Szerintetek 16-17 éves már felnőtt vagy gyerek?

Figyelt kérdés
Mert nem lehet olyan felnőtt, mint egy 30 éves, de már olyan gyerek sem, mint egy 8 éves. Melyikhez van közelebb?
2011. febr. 5. 23:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Gyerek még bőven, ha azt is hiszi magáról a legtöbb, hogy érettebb a koránál.
2011. febr. 6. 09:33
 22/23 anonim ***** válasza:

A kettő között.Van aki már ebben a korban tök éretten gondolkodik,persze még nincs akkora élettapasztalata mint egy felnőttnek.De van aki még nagyon gyerek,még húszas évei elején is.Én 17 éves vagyok,és nem tudom eldönteni,hogy hova soroljam magam,szerintem mindkettőből van bennem,ez pont az a korszak.Már 15 évesen is elég komoly voltam,azóta eltelt 2 év,sok mindent magam csinálok meg,bármit is kell intézni,egyedül megyek,persze ha nem kell szülő,felelősség teljesen gondolkozom,már nem a bulizást tartom a legfontosabbnak stb.De nagyon sokszor még gyereknek is érzem magam,és néha tényleg jó lenne gondtalan gyereknek lenni,akinek az volt a legnagyobb dilemmája,hogy mivel játsszon éppen:)

17/L

2011. febr. 6. 09:51
 23/23 anonim válasza:
A kettő között, de még inkább a gyerek felé tartozik...
2011. febr. 6. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!