Gyereke válogatja, de szerintem inkább még gyerek. Én 8 éves korom óta háztartást vezetek, nem volt választásom, ketten maradtunk apuval. Ilyen szempontból 16 éves koromban már olyan dolgokat csináltam, amit a felnőttek szoktak (bevásárlás, számlák befizetése, pénz beosztása, stb.), ebből a szempontból tehát felnőttnek számítottam. Sokszor viszont túl egyszerűnek képzeltem a dolgokat, azt hittem, hogy megválthatom a világot. Azóta már saját családom van és be kellett látnom, hogy a dolgok korántsem olyan egyszerűen mennek mint képzeltem. A gondolkodásom tehát nem volt még abszolút felnőttesnek mondható, pedig nem volt átlagos gyerekkorom. Azok, akik relatíve normális családban nőttek fel, még ennél is gyerekesebbek ebben a korban.
2011. febr. 6. 00:08
12/23 anonim válasza:
inkább gyerek.
nem véletlen védik őket a törvények jobban, pl a west balkánba szerintem egy felnőtt már kisebb valószínűséggel ment volna be, ha már akkora a tömeg.
2011. febr. 6. 00:12
13/23 anonim válasza:
Testben közelebb áll a felnőttekhez, de lélekben még inkább gyerek. Pláne a "mai fiatalok". Ezzel most nem bántani akarok senkit(hiszen magamra is értem), de pl. anyáink idejében még gyakran előfordult hogy valaki 14évesen dolgozni kezdett, és 18 évesen meg volt az első gyerek.
21/L
2011. febr. 6. 00:18
14/23 anonim válasza:
Átmenet, a legszebb korszak:)
2011. febr. 6. 00:22
15/23 anonim válasza:
ő azt hiszi magáról, h akkora felnőtt mint a ház. folyton a jogaival van elfoglalva, a kötelességeit pedig vastagon...
kis tini, akinek még nagyon sokat kell tanulnia, mire megtudja, h milyen keveset tud.
2011. febr. 6. 00:25
16/23 anonim válasza:
0,18 igazad van
2011. febr. 6. 00:27
17/23 anonim válasza:
Nagyon gyerek, de azt hiszi, h ő az úrjézus.
2011. febr. 6. 00:41
18/23 anonim válasza:
Akkor lesz belőle felnőtt, amikor már nem tartja magát tévedhetetlennek és felnőttnek:)
Testileg már felnőtt, a világlátása is kezd alakulni, felelős döntésekre azonban még nem képes a kergetőző hormonok és a szegényes élettapasztalat miatt.
2011. febr. 6. 02:08
19/23 anonim válasza:
Sztem még bőven gyerek,egy nagy kamasz, sokat képzel magáról, felnőttnek hiszi magát, épp ezért, mondom, hogy gyerek.21 vagyok sokszor még gyerek, komoly dolgokban úgy érzem tudok felnőttként gondolkodni,ennyi idősen olyan dolgokat megtapasztaltam amit sokan nem is fognak.Sztem nem baj,ha az emberben valahol megmarad a gyerek.De ez a korosztály,még nem nőtt fel.
2011. febr. 6. 08:41
20/23 anonim válasza:
Gyerek. De mi ezzel a gond? Élvezze még ki, élete legszebb időszaka lehet ez minden embernek, amikor még ennyi idős.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!