Mit értél el 2010-ben?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 23:06
21/37 anonim 

válasza:

Hatalmasat változtam,mint külsőleg és belsőleg.Lecseréltem a platinaszőke,plázacica külsőmet egy komolyabbra.Visszaálltam az eredeti hajszínemre.Jól élek,mindenem megvan és ezt némi segítséggel,de azért magamnak köszönhetem.Külföldön élek,sajnos a nyelvet még nem sikerült elsajátítanom.
22/37 anonim 

válasza:

2009-ben kijelentettem, hogy ennél szarabb nem lehet, de a 2010 űberelte...
23/37 anonim 

válasza:

huu az önismeret nálam is nagyon beütött.
sok dologra rádöbbentem saját magammal kapcsolatban, tudom, hogy milyennek nem szabad lennem ezentúl, és minden nap azon vagyok, h jó irányba változzak.
semmilyen komolyabb szakmai vagy magánéleti sikerem nem volt.
amit kaptam, az ölembe hullott, de megbecsülöm.
24/37 anonim 

válasza:

Mindent amit ember csak kívánhat az életben. Bár nem 2010-ben, már jóval korábban, de egyre csak jobb lesz. Anyagi téren már régen nincs gondom, van két gyönyörű gyerekem, boldog házasságom, jól menő cégem, autóim, rengeteget utazom, sokszor az üzlet miatt, egy maximálisan elégedett ember vagyok. Remélem nem baj hogy ilyet is ír valaki.
25/37 anonim 

válasza:

Egy utazás során jobban megismertem önmagamat, saját határaimat, és egyúttal (jelenleg úgy tűnik) életre szóló barátságokat kötöttem. Utóbbinak örülök a legjobban!
26/37 anonim 

válasza:

Előzőnek: nem hiszem, hogy baj lenne :) 2010-es pozitív eredmények: teherbe estem, lakást vettünk. Külön örömem, hogy terhesség előtt házasodtunk össze. Negatívum: mióta megvettük a lakást (hitellel), nem sikerült még félretenni (ugyan van megtakarításunk, de ahhoz nem lehet nyúlni). Összességében nem panaszkodom, csak a szülésen legyünk már túl :)
27/37 anonim 

válasza:

bocs, 01.08-nak: nem hiszem, hogy baj lenne :)
28/37 anonim 

válasza:

túléltem.lakáshitel.,kocsihitel,2 haláleset a családban.szóval csak túlélni lehetett
29/37 anonim 

válasza:

"A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:05" Köszönöm. Csak mást szoktam meg ha pozitívan írok. Sok sikert mindenkinek.
30/37 anonim 

válasza:

jó munkahelyet találtam,most azzal foglalkozhatok, amivel mindig szerettem volna, emiatt szerencsésnek tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!