Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az Ida, Ilma,...

Mi a véleményed az Ida, Ilma, Erzsébet, Margit, Cecília és Borbála nevekről?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 20:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
28%

Nem baj, hogy neked tetszenek ! Régies típus vagy talán, öreg lelkű. Nem rosszindulatból mondom !!

Judit, Szilvia, Ágnes Krisztina, nem tetszenek ?

2011. febr. 5. 22:03
 32/41 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a Jolán szintén öreges, a Mária is kicsit, a Katalin jó. A Kitti nem tetszik, semmi dallama nincs, csak egy kattanás. :)

Ami szerintem jó és magyarosan hangzik: Réka, Zsófia, Dóra, Ágnes, Csenge, Boglárka, Orsolya, Rebeka, Veronika.

2011. febr. 5. 22:07
 33/41 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:25

Ott a pont, teljesen igazad van!!

2011. febr. 5. 22:13
 34/41 anonim ***** válasza:
46%

Azért túlzásokba ne essünk! ("királynői nevek")

Így van, hogy akkor az volt a divat, ma más a divat, és nem feltétlenül kell a divatot követni, én is falra mászok a mai szappanoperanevektől. De ha egyszer a kérdező a nép véleményére volt kíváncsi, akkor csak megírhatjuk, nem? Nem akarom, hogy úgy döntsön, ami nekem tetszik. Pláne nem értem ilyenkor, hogy miért kell lepontozni egymás hozzászólását, hiszen mindenki egyformán hasznos módon megírta a véleményét ezekről a nevekről, vagyis válaszolt a kérdésre. Szerintem is öregesek a fenti nevek többsége, de vannak magyarosan hangzó és "fiatalos" alternatívák.

2011. febr. 5. 22:23
 35/41 anonim ***** válasza:
54%
Az Erzsébet és a Margit nem tetszenek, a Borbála elmegy, az Ida, az Ilma és a Cecília tetszik :).
2011. febr. 5. 22:28
 36/41 anonim válasza:
44%
De szánalmas, még azért is leszavazzák az embert, ha azt meri írni, hogy neki nem tetszenek ezek a nevek... Könyörgöm, most ha azt kamuznám, hogy gyönyörűek, "Hasznos"abb lenne a válaszom? Maga a kérdés is haszontalan, akkor hogy lehet a kérdésre adott válasz hasznosságát pontozni?
2011. febr. 5. 22:37
 37/41 anonim ***** válasza:
81%
Az igazság nem túlzás...a Margit, Erzsébet, Borbála királynői nevek.
2011. febr. 5. 22:48
 38/41 anonim ***** válasza:

22:37 azt is lepontozzák, aki jót ír, én pl pozitívan nyilatkoztam, és le vagyok pontozva. Vannak ilyen kényszeres lepontozók, akik ebben élik ki magukat, ez az örömük, vagy nem tudom. Az agyukat már rég nem használják, hogy átgondolják, mi értelme van pl ebben a kérdésben a lepontozásnak, nem érdekli. Ész nélkül tapossa a lefelé mutató hüvelykujjat. És boldog.

Figyeld, erre a kommentre is hogy jönnek majd, seperc alatt a nullán leszek.

2011. febr. 6. 10:18
 39/41 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne térjetek el a tárgytól! Nevekről van szó, nem arról, hogy ki pontoz, és hogy. Tényleg butaságnak tartom, hogy itt is pontoztok lefelé. Akinek nem tetszett a válasza, azt nem pontozom, de elolvasom, mert ő egy másik ember, és máshogy látja a világot. Ezért titeket is arra kérlek, hogy ha nektek nem tetszik a Tímea vagy az Enikő, annak ellenére ne pontozzátok le, ha valaki azt írja, köszi!
2011. febr. 6. 10:28
 40/41 anonim válasza:
Nekem csak a Margit és a Cecília tetszik. Ha már régi név, akkor jobb a Júlia, a Mária, a Bernadett, az Anna vagy a Katalin. Az Erzsébetnél vagy a Borbálánál jobb a Brigitta.
2012. dec. 20. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!