Mi a véleményed az Ida, Ilma, Erzsébet, Margit, Cecília és Borbála nevekről?
Nem baj, hogy neked tetszenek ! Régies típus vagy talán, öreg lelkű. Nem rosszindulatból mondom !!
Judit, Szilvia, Ágnes Krisztina, nem tetszenek ?
Szerintem a Jolán szintén öreges, a Mária is kicsit, a Katalin jó. A Kitti nem tetszik, semmi dallama nincs, csak egy kattanás. :)
Ami szerintem jó és magyarosan hangzik: Réka, Zsófia, Dóra, Ágnes, Csenge, Boglárka, Orsolya, Rebeka, Veronika.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:25
Ott a pont, teljesen igazad van!!
Azért túlzásokba ne essünk! ("királynői nevek")
Így van, hogy akkor az volt a divat, ma más a divat, és nem feltétlenül kell a divatot követni, én is falra mászok a mai szappanoperanevektől. De ha egyszer a kérdező a nép véleményére volt kíváncsi, akkor csak megírhatjuk, nem? Nem akarom, hogy úgy döntsön, ami nekem tetszik. Pláne nem értem ilyenkor, hogy miért kell lepontozni egymás hozzászólását, hiszen mindenki egyformán hasznos módon megírta a véleményét ezekről a nevekről, vagyis válaszolt a kérdésre. Szerintem is öregesek a fenti nevek többsége, de vannak magyarosan hangzó és "fiatalos" alternatívák.
22:37 azt is lepontozzák, aki jót ír, én pl pozitívan nyilatkoztam, és le vagyok pontozva. Vannak ilyen kényszeres lepontozók, akik ebben élik ki magukat, ez az örömük, vagy nem tudom. Az agyukat már rég nem használják, hogy átgondolják, mi értelme van pl ebben a kérdésben a lepontozásnak, nem érdekli. Ész nélkül tapossa a lefelé mutató hüvelykujjat. És boldog.
Figyeld, erre a kommentre is hogy jönnek majd, seperc alatt a nullán leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!