Mi a véleményed az Ida, Ilma, Erzsébet, Margit, Cecília és Borbála nevekről?
Egyik sem tetszik, bocsi. Én utálom a külföldről átvett neveket, de ezek meg nagyon régiesek szerintem. Mindegyikről egy idős nő jut eszembe.
Akkor már tényleg Izabella, Annabella, Anna, Auróra, Léna, Emma, Emília, Angéla, Edina.........
Nem tudom elképzelni,hogy hogy lehet egy kislánynak ilyen nevet adni.Mint ahogy azt sem,hogy amikor anyukám megszületett(elég régen),akkor Rozália nevet kapott.:(
Igen,kicsit régies nevek ezek,de vidéken sokan adnak ilyen nevet.De ha nagyon mérlegelek,a Cecília a legjobb.Mert lehet Cilinek becézni.Mint egy kis cicát.:)
Egyik sem tetszik, régiesek, idős nénik jutnak eszembe róluk. Illetve csupa ilyen nevű idős nénit ismerek.
Oké, senki nem akar most felkapott divatnevet adni mert gyakori, csak épp szerintem ezek is gyakoriak, azzal a különbséggel hogy nem minden második kisgyerek, hanem minden második néni viseli őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!