Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az Ida, Ilma,...

Mi a véleményed az Ida, Ilma, Erzsébet, Margit, Cecília és Borbála nevekről?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 20:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
8%
Nekem csak az Erzsébet és a Margit tetszik, a többi nem. A Borbálától falra tudnék mászni, mert így hívták az egyik matektanáromat...
2011. febr. 5. 21:13
 22/41 anonim ***** válasza:
80%
Egyedül a Borbála ezek közül.
2011. febr. 5. 21:14
 23/41 anonim ***** válasza:
22%
Nekem az Erzsebet es Margit tetszenek. A tobbi nem. Sok fiatal Ceciliat ismerek...azzal a nevvel senkit sem hivnak ugy, mindenki csak Cilinek hivja oket, akkor meg minek az a nev, ha senki sem hivja oket ugysem ugy...
2011. febr. 5. 21:16
 24/41 anonim ***** válasza:
68%

Nekem az Erzsébet tetszik...szép emlékeket idéz, és egyáltalán nem elöregedett név. Általánosban is, gimiben is és egyetemen is voltak Erzsébet ismerőseim :)

Olyan királynős név, de egyes rövidítései elég csúnyák, pl: Erzsi, Bözsi stb. , viszont az eredeti formája nagyon szép :)

2011. febr. 5. 21:19
 25/41 anonim ***** válasza:
53%

Érdekes,hogy mindenkinek egy idős nénike jut eszébe róluk,de arra senki nem gondol,hogy a nénikék is voltak kisbabák,kislányok.Amikor ők kapták ezeket a neveket akkor ezek voltak a divat nevek,és minden anyuka ezeket választotta,mert szép,és különleges.De a divat nemcsak a ruháknál,zenéknél változik hanem a neveknél is.MA ezek a nevek öregesek,mert idősek használják.Így most mindenki Alexandra, Kitti,Ramona neveket kap.De ezek a lányok(vagyis ti ) is lesztek öreg nénikék,és akkor majd a 14-16 évesek a ti nevetekre fogják mondani,hogy csúnya mert csak öregek használják..Majd gondoljatok erre amikor 60 évesek lesztek..Akkor talán újra az Erzsébet,Margit név lesz a divat és különleges..

Nekem ezért tetszik..mert olyan szépek..Királynői nevek..

2011. febr. 5. 21:25
 26/41 A kérdező kommentje:
Én is csodálkozom, hogy mindenki rávágja, öreges név. Nekem tetszenek, jobban, mint a Mónika vagy a Kitti. Szépnek tartom még a Jolánt, a Katalint és a Máriát is. (ez utóbbit lehet Marinak becézni)
2011. febr. 5. 21:46
 27/41 anonim ***** válasza:
82%

Nekem az Ida és a Borbála különösen tetszenek, nem öregesek. Mindkét névvel ismerek korombeli (24-25) lányokat, nagyon jól áll nekik a név, szeretik is, és illik hozzájuk!

A Cecília engem Esztergályos Ccecília miatt irritál (mert maga az a nő irritáló), a többi rendes, hagyományos név. Nagymamám Erzsébet. Margitot nem ismerek, nekem annál jobban bejön a Magdolna (ami azt hiszem, szintén nem divat már, pedig szép).

25/N

2011. febr. 5. 21:49
 28/41 anonim ***** válasza:
48%
A Borbála elviselhető, a többi rossz.
2011. febr. 5. 21:49
 29/41 anonim ***** válasza:
85%
Borbála tetszik a többi nem
2011. febr. 5. 21:50
 30/41 anonim ***** válasza:
17%
Bocsi, egyik sem tetszik.
2011. febr. 5. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!