Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehetek-e valaki ellen rosszat...

Tehetek-e valaki ellen rosszat, ha azt csak azért teszem, hogy neki hosszútávon jobb legyen?

Figyelt kérdés

Van egy kedves ismerősöm, de sajnos ő nagyon rossz ember és csúnyán viselkedik az emberekkel és olyan dolgokat tesz, amivel másoknak árt. De én kedvelem őt és tudom,h ennek nem kellene így lennie, nem kellene így élnie ahogy él. Szavakkal nem lehet rá hatni, úgy gondolja ebben a világban csak a tisztességtelen úton lehet boldogulni. Szeretnék rajta azzal segíteni, hogy megakadályozom, hogy ezt a tevékenységet tovább folytassa és ne ártson másoknak. Megtehetem én ezt a lépést az ő érdekében?

( Bocsi, hogy nem tényeket írok le, de nem tehetem és nagyon őrlődöm ezen:( Kérlek csak normális hozzászólásokat írjatok!!!

2011. febr. 5. 20:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előző. Ja még annyi, hogy rossz embereknek is kellenek barátok akik jók. Jó emberek is fogadhatnak el rosszakat. Hátha tudnak segíteni. Két rossz hogyan is segíthetne egymáson ? Igazság szerint nem a rossz emberekért kellene imádkozzunk ? Nekik van a bajuk, ráadásul nem is biztos, hogy tudják.

Csak vigyázz le nehogy átvedd a stílusát !

2011. febr. 5. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

21.54. Gondolom nem megbüntetni akarná, hanem ezzel segíteni neki nem ? Ha már a barátja.

Meg ha valakit meg is büntetünk nem jelenti tökéletességünket. Véletlen sem vagyok az attól, hogy a gyerekeimet ha rosszalkodnak megbüntetem pl. stb...

2011. febr. 5. 23:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Szeretném őt kizökkenteni ebből a környezetből....és ha csak így lehet...de nagyon félek, hogy tönkre teszem az életét és csak rosszabb lesz neki. Én mellette állnék még akkor is ha börtönbe lenne, tudom ettől még neki nem lesz jobb. De talán rájön,h a bajban ki volt mellette és megtanulja értékelni az életet!!!
2011. febr. 6. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne légy már ilyen naív nem a rács mögött kezdi majd meglátni az élet szép oldalát, és ha kiengedik esélye se lesz normál melót találni priuszal szerinted akkor majd mégis mihez kezd.
2011. febr. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!