Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi szeretnél lenni felnőtt...

Mi szeretnél lenni felnőtt korodban? Hány gyereked lesz, és hogy fogják őket hívni? Milyen esküvőd lesz (ruha, nászút, helyszín stb. )? Hol, és milyen házban fogsz élni? Akinek mindez már megvolt, azt is szívesen olvasnám!

Figyelt kérdés
Azért ebbe a témakörbe írtam, mert nem csak kamaszok válaszára lennék kíváncsi, hanem olyanokéra is, akik már mindezt átélték.
2011. febr. 5. 15:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem tudom , hogy mi akarok lenni, pedig két hetem maradt leadni a jelentkezési lapot egyetemre. Több különféle dolgot is megjelöltem.És többféle elképzelés is él bennem a jövendőbeli munkámmal kapcsolatban. Az egyik felem szeretne egy pörgős munkát, ami hasznos, teszek vele valamit a társadalomért, de meg is lehet belőle élni, másrészről szeretnék fiatal anyuka lenni, huszonévesen szülni. Egyátalán nem tudom, hogy ezt a kettőt össze lehet-e egyeztetni, úgy hogy egyik a másik rovására ne menjen. Igazából azt nem bánnám, ha úgymond háziasszony lennék, lenne 3-4 gyerkőcöm:) de ahhoz a mai világban a leendő férjemnek igen jól kereső, stabil állása kellene legyen. Amúgy 2 éve van már barátom, nagyon szeretjük egymást, fiatalon szeretnénk házasodni! Ő is idén végez a gimnáziumban. Kb 100 fős esküvőt szeretnék, hívő vagyok, nekem ez nagyon fontos. Kint a szabadban, egy gyönyőrű tavaszi napon, hófehér gyönyörű ruhában...hmm:) Nászút meg valami meleg, déli helyen.. Igazából egy ideig élnék Pesten, de aztán Pest közelébe, kertvárosba költöznék szívem szerint, vagy valahova, még közelebb a természethez. Nem hiszem, hogy külföldön otthon tudnám érezni magam. A gyerekeim nevén már egy csomót gondolkoztam:))Rengeteg név tetszik: Jázmin,Hajnalka,Lőrinc,Nóra, Benedek, Benjámin, Lívia, Emili:)
2011. febr. 5. 21:24
 32/35 anonim ***** válasza:
78%

Orvos szeretnék lenni, lehetőleg gyermekorvos.

2 vagy 3 gyereket szeretnék, neveket nem tudok, ezek pl. tetszenek: Balázs, Veronika, Liza, Hanna, András, Anna.

Esküvő... Hát, nem szeretnék nagy felhajtást, de azért legyenek ott a rokonaim, barátaim. Ruhának valami szép, nem túl giccseset vagy extrémet szeretnék. Kérdező, azon az oldalon tényleg sok szép ruha van, én is tudnék onnan választani. :)

Szívesen élnek családi házban, de ha nem jön össze, egy kertes társasház is jó lenne.

16/L

2011. febr. 5. 22:33
 33/35 anonim ***** válasza:

A 6 nyelven beszélő válaszolónak minden elismerésem, én még a némettel sem boldogulok, pedig szeretnék több nyelven beszélni.

Ruhaszalont szeretnék felnőtt koromban, és mivel szabónak tanulok, a saját ruháimat árulnám. Egyedi, különleges holmikat olyan embereknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Egyszerű esküvőt szeretnék, parkban vagy vízparton. Régebben odavoltam a habosbabos királynői megjelenésű menyasszonyokért, de most szívesebben lennék valami visszafogott, esetleg rövidebb fazonú ruhában (nem hófehérben, inkább valami törtfehérben, vagy krémszínűben), kiengedett lobonccal. Van egy hely a Dunánál, ami annyira szép, ott el tudnám képzelni*.* Igazából nászúttal úgy vagyok, hogy sehogy se. A szüleimnek sem volt, és valahogy én is úgy vagyok vele, hogy elutazni valahova az oké, de annak "ürügyén", hogy megházasodtam, nem. De ha választani kell, akkor Franciaországba vagy Angliába (ezek úgy reálisak nagyjából. Szívesen elmennék Japánba is, de az már túl sokba kerül - de ha véletlen milliomos leszek, elmegyek oda is). Kisvározsban szeretnék élni egy kertes házban, de a nagy vágyam egy régimódi parasztház, persze felújítva, komfortosan, zsalugáteres ablakokkal. LEgyen benne varroda nekem, ez a lényeg. 3 lányt szeretnék, mint ahogy nekem is 2 húgom van; nevek közül az Emília, az Emma és a Viktória tetszik, fiúneveken még sosem gondolkodtam. És szeretnék egy boxert (kutyát:D), régebben nekünk is az volt, imádnivaló dögök, és macskákat is.

"Röviden" ennyi.

2012. nov. 22. 13:41
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok mi valósult meg ezekből 😂😂😂
2022. febr. 8. 20:21
 35/35 anonim ***** válasza:
56%

A 17-es válaszoló vagyok.

Furcsa visszaolvasni a 11 évvel ezelőtti válaszom, el is felejtettem már ezt a kérdést.

Végül nem a klinikán kezdtem, hanem kaptam egy lehetőséget egy helyi nagy cég HR-osztályán, azóta is ott vagyok, most már az egyik részleg vezetőjeként.

Azt a két szakot elvégeztem (egy OKJ és egy BA volt), majd megcsináltam a mestert is. Spanyolból középfokú nyelvvizsgám lett, az oroszt elkezdtem, egy alapszinten beszéltem és értem is.

Az akkori barát ma már a férjem, 2014-ben házasodtunk össze.

Nem hercegnős ruhám volt, pedig próbáltam olyan fazont is, de végül egy másikba szerettem bele. Ha jól emlékszem, kb. 120-an voltunk az esküvőn.

Két gyerekünk van, egy kisfiú (2015) és egy kislány (2017).

Ugyanott élünk, azt a házat azóta már átalakítottuk és bővítettük.

2022. febr. 9. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!