Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi szeretnél lenni felnőtt...

Mi szeretnél lenni felnőtt korodban? Hány gyereked lesz, és hogy fogják őket hívni? Milyen esküvőd lesz (ruha, nászút, helyszín stb. )? Hol, és milyen házban fogsz élni? Akinek mindez már megvolt, azt is szívesen olvasnám!

Figyelt kérdés
Azért ebbe a témakörbe írtam, mert nem csak kamaszok válaszára lennék kíváncsi, hanem olyanokéra is, akik már mindezt átélték.
2011. febr. 5. 15:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy vállalatbirodalom igazgatója. :D

Gyerekek: legalább 10, névnek tetszik pl a Flóra meg 19. században elterjedt nevek, fiúknak régi magyar vagy görög nevek.

Esküvő: vmi különleges, rejtélyes hangulatú, mondjuk Szt. Iván éji álom stílusban. :D

Nászút: Srí Lanka vagy vmi hasonló.

Lakhely: vhol Debrecen külső részén de frekventált helyen, lehetőleg akkora házban amiben el lehet tévedni. :P

Nyáron pedig egy Mediterráneumbeli villámban. :D

2011. febr. 5. 17:23
 22/35 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy ennyien válaszoltak, válaszoltatok! Tiszta szívből kívánom, hogy mindenkinek teljesüljek az álmai! Mivel kértétek, hogy írjam le, így én is leírom; bár félek, hogy kevés lesz ez a rubrika (:D).

1.) Előszöris leírom, hogy nagyjából hetente változnak az elképzeléseim a leendő munkám felől, de pár hónapja ezek járnak a fejemben: színésznő, újságíró, riporter, tévébemondó, (szinkron)tolmács, esetleg tanárnő. Jelenleg 4,5 és 4,8 között mozog az átlagom; és remélem, hogy ennél rosszabb soha nem is lesz, csak jobb!

2.) Jelenleg úgy gondolom, hogy 1 kislányt szeretnék, de a kisfiúnak is örülnék majd. S ha az anyagi helyzetem is biztos lesz, akkor akár kettőt vagy hármat is vállalnék. Lánynevek közül nagyon tetszik a Klára (melynek jelentése: világos, ragyogó, híres), fiúnevek közül pedig az András (mely jelentése szerint férfias).

3.) Valami szép, de egyszerű ruhát szeretnék majd. Gondolok itt arra, hogy ne legyen habos-babos. Az alábbi oldalon majdnem az összes ruha tetszik, de ez egy luxus szalon - sajnos :(.

[link]

Nászútra mindenképpen a hegyek közé szeretnék menni, valami szép kastélyba, mint például a Neuschwanstein-i kastély.

4.) Magyarországon szeretnék élni, de ha nem jönne össze, akkor Ausztrália és Olaszország között gondolkodnék, és Ausztrália mellett döntenék... Egy szép, kertesházban szeretnék élni a férjemmel, gyerekeinkkel, és Édesanyámmal.

Nagyjából ennyi. Tudom, hogy nagyon lehetetlenek az álmaim, de merek álmodni, és ígérem, hogy legalább 80%-át meg fogom valósítani.

2011. febr. 5. 17:41
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Művésznek készültem, az is lettem. Egy gyermekem van, a neve nem publikus, bocs. :)Extrém menyasszonyi ruhám volt, Izlandra mentünk nászútra. Budapesten élek, egy szép, régi villában.
2011. febr. 5. 17:46
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolai tanár szeretnék lenni, kisgyerekekkel egyáltalán nem akarok foglalkozni. Nem lesznek gyerekeim, nem szeretnék. Esküvő ? Hm... Biztosan valami visszafogott, szolíd esküvőm lesz, kevés vendéggel. Mivel metálőrült vagyok, a zene egyértelmű :D Nem szeretem a feltűnő ruhákat, így a ruhám is szerény lenne.

Nagyon szeretnék Olaszországba kijutni egyszer, lehet, hogy ott kéne a nászutat is lerendezni.

16/l

2011. febr. 5. 18:40
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

23 éves vagyok, még másfél évem van a diplomáig, középiskolai tanár leszek.

A szerelmemmel két éven belül szeretnénk összeházasodni és az esküvőnkön a falumbeli népviseletet fogom felvenni, menyasszonyi kiadásban (valami ilyesmit képzelj el: [link] )

A lakodalomban hagyományos felállású népzenekar fog játszani, hajnalig mulatunk, meghívjuk a rokonokat és a barátainkat is. A szertartás valószínűleg ökumenikus lesz, engem az a lelkész fog esketni, akinél 8 évig tanultam hittant.

A nászútról egyelőre fogalmam sincs, lehet csak elvonulunk egymással valami erdei házikóba. :))

Amint összeházasodunk szeretnénk gyerekeket, bár azt sem bánnánk, ha most azonnal lennének. Egyikünk sem olyan "előbb legyenek meg a körülmények" párti (sőt, valószínűleg nem is azokat a dolgokat tartjuk fontosnak, mint legtöbben). 5 kis lurkót szeretnénk, ha lesz fiam, biztosan Hubának fogom hívni. Lánynevek közül a Sára, Julianna tetszenek.

Egy önfenntartó faluban vagy tanyán szeretnénk élni, ahol mindent magunknak termelünk meg. Most a célunk annyi pénzt előteremteni, hogy megfelelő méretű földet tudjunk vásárolni. Mindez azt jelenti, hogy állattartással, gazdálkodással és gyerekneveléssel szeretnénk a jövőben az időnket tölteni. :)))

2011. febr. 5. 18:45
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok, egyedülálló tehát még nem aktuális a dolog. :D

Ha "nagy" leszek nevelőtiszt szeretnék lenni börtönben. Igen, lány létemre van ilyen pervezióm. :)

Esküvő helyszíne mind1, csak hangulatos legyen. Maga az esküvő kicsi-szolíd, nem 200 fővel. A ruha hercegnős de nem habos-babos.

Gyerekek: 2. Noel és Neszta v. Alíz.

Ház: az már megvan, egy családi ház már csak a lovagnak kéne jönnie. :D

2011. febr. 5. 19:29
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

szia :)

szívsebész szeretnék lenni és a szerelmem felesége. Annyi gyerekem lesz, amennyit Isten ad, a neveket majd akkor eldöntjük. A ruhámról még nem gondolkodtam, de hogy virágos lesz az tuti és nem templomban lenne az esküvő, hanem egy réten. Nászútra a párom hazájába , Jemenbe szeretnék menni. Még nem tudom hol fogok élni, majd a szakmám eldönti, akárcsak a házam nagyságát is.

2011. febr. 5. 19:55
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Kedves hat nyelven beszélő! Milyen nyelveken beszélsz? Hogy tanultad meg őket ? :))
2011. febr. 5. 20:03
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Angol (felső), francia - iskola +magántanár, spanyol: tanfolyamon, később magántanárnál - ezeket gimi alatt (közép mindkettő, de egymás után nem volt nehéz a 2)

Most egyetemen japánul, svédül és koreaiul tanulok. Mivel még csak jövőre diplomázom, az előbbi kettőből középfokon, a koreaiból alapfokon állok. MA-n tervezem folytatni mind3-at, úgyhogy remélem 1-2 éven belül mindegyikből megérik egy felsőfokú is.

Egyébként a nyelvtanulás úgymond a hobbim, szóval annyira nem fárasztó. Most is épp koreaiul nézek sorozatokat :D Bocsi az offért.

2011. febr. 5. 20:15
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a választ:)) Nagyon ügyi vagy!
2011. febr. 5. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!