Miért vagyok ilyen? :S A 2 legjobb bnőm 2 szép, szőke lány, mindkettőjük nagyon menő és mindenki kedveli őket, barátjuk is szokott lenni.
Nézd, nem a ruha teszi, hidd el :)
Én sem vagyok egy szépség, mindig voltak patijaim, mikor fiatal voltam, semmilyen a hajam, mondjuk mindig olyan kis sportos vékony testalkatom volt. De sokszor elmentem "bulizni" barátnőkkel, volt köztük aki tényleg sokkal szebb volt nálam, és nem mindig őt szemelték ki a pasik :) A ruha meg teljesen mindegy, nem kell menőnek lennie, csak hangsúlyozza az alakodat. Ennyi bőven elég. Én sose hordtam például magassarkút. És nem is számított :)
32/N
Én mondjuk a társaságomból,ami szintén 3 lányból áll,magamat tartom legkevésbé szépnek.Mindkét barátnőm szebb.De nem panaszkodhatok azzal,hogy nem volt fium,ill jelentkezők.Erre később jöttem rá(tiniként fütyültem a fiukra:),mert volt olyan eset,hogy a porcelánbőrű,nálam magasabb,szépnek mondott egyik barátnőm (a 2 közül az egyik)beleszeretett egy fiuba,és igyekezett a tudtára is adni.Ez a fiu pedig nem sokkal ez az eset előtt megkérdezte,hogy én járnék-e vele..elutastottam,közben pedig nem értettem,hogy mit evett rajtam egyáltalán..a barátnőmre pedig rám se nézett akkor sem,sem pedig később.
Szerintem a külső fontos,de a belső,a jellem összehasonlíthatatlanul fontosabb,ez volt az,ami a fiukat vonzotta bennem.Erre is csak később jöttem rá,hogy vonzó karakterem van,és vannak más értékeim is.Szerintem te is próbáld meg megkesesni,és kiemelni ezeket magadnál,dolgozz a belső embereden.A külsőről pedig eszembe szokott jutni egy dalrészlet:you don't have to be beautiful,to be my girl..és ezt egy férfi írta :),és szeretem ezt a dalt,mert bizony megesik,hogy nagyon lent vagyok.Fel a fejjel! :)
A szemüvegesség nem jelenti azt, hogy az ember csúny... -.-"
Nem értem, hogy miért kell minden áron menőnek lenni. Barátkozz, haverkodj, a menőség ideiglenes dolog...
16/L/szemüveges
külcc képet priviben??? :P
13L
Szia :)
ha meg mindig nem oldodott meg a dolog, irj privit es segitek szivesen :)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!