Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen? :S A 2...

Miért vagyok ilyen? :S A 2 legjobb bnőm 2 szép, szőke lány, mindkettőjük nagyon menő és mindenki kedveli őket, barátjuk is szokott lenni.

Figyelt kérdés
Én nem vagyok szép,de ugyanúgy viselkedem kb.,mint ők.Mindenhova magukkal cipelnek,szó szerint nem tudnak élni nélkülem...de olyan rosszul esik,hogy ők szebbek nálam és mindig mindenki beléjük szeret...
2011. febr. 5. 14:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mutass képet, hátha nem vagy annyira csúnya, mint hiszed.
2011. febr. 5. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Nézd, nem a ruha teszi, hidd el :)

Én sem vagyok egy szépség, mindig voltak patijaim, mikor fiatal voltam, semmilyen a hajam, mondjuk mindig olyan kis sportos vékony testalkatom volt. De sokszor elmentem "bulizni" barátnőkkel, volt köztük aki tényleg sokkal szebb volt nálam, és nem mindig őt szemelték ki a pasik :) A ruha meg teljesen mindegy, nem kell menőnek lennie, csak hangsúlyozza az alakodat. Ennyi bőven elég. Én sose hordtam például magassarkút. És nem is számított :)

32/N

2011. febr. 5. 16:02
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
ÖTLET: fesd be szökére a hajad plusszban rakass fel póthajat és nem lógsz ki a sorból
2011. febr. 5. 16:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk a társaságomból,ami szintén 3 lányból áll,magamat tartom legkevésbé szépnek.Mindkét barátnőm szebb.De nem panaszkodhatok azzal,hogy nem volt fium,ill jelentkezők.Erre később jöttem rá(tiniként fütyültem a fiukra:),mert volt olyan eset,hogy a porcelánbőrű,nálam magasabb,szépnek mondott egyik barátnőm (a 2 közül az egyik)beleszeretett egy fiuba,és igyekezett a tudtára is adni.Ez a fiu pedig nem sokkal ez az eset előtt megkérdezte,hogy én járnék-e vele..elutastottam,közben pedig nem értettem,hogy mit evett rajtam egyáltalán..a barátnőmre pedig rám se nézett akkor sem,sem pedig később.

Szerintem a külső fontos,de a belső,a jellem összehasonlíthatatlanul fontosabb,ez volt az,ami a fiukat vonzotta bennem.Erre is csak később jöttem rá,hogy vonzó karakterem van,és vannak más értékeim is.Szerintem te is próbáld meg megkesesni,és kiemelni ezeket magadnál,dolgozz a belső embereden.A külsőről pedig eszembe szokott jutni egy dalrészlet:you don't have to be beautiful,to be my girl..és ezt egy férfi írta :),és szeretem ezt a dalt,mert bizony megesik,hogy nagyon lent vagyok.Fel a fejjel! :)

2011. febr. 5. 18:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Amúgy nem használnak ki az tuti,mert pl elhívnak nyaralni a családjukkal,nem mennek sehova nélkülem,nagyon jó barátnők,csak mellettük olyan csúnyának érzem magam.Nem vagyok kövér,se szemüveges,se fogszabályzós,se pattanásos...csak..ők mégis szebbek nálam...
2011. febr. 6. 10:22
 16/20 A kérdező kommentje:
Küldjek priviben képet?:$
2011. febr. 6. 10:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A szemüvegesség nem jelenti azt, hogy az ember csúny... -.-"

Nem értem, hogy miért kell minden áron menőnek lenni. Barátkozz, haverkodj, a menőség ideiglenes dolog...

16/L/szemüveges

2011. febr. 6. 12:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam,hogy a szemüveg ciki,hanem az egyik válaszoló mondta,hogy volt egy bnője vagy van aki duci,szemüveges stb..arra írtam,hogy nincs szemüvegem...
2011. febr. 6. 14:34
 19/20 Izééékeh11 ***** válasza:
31%

külcc képet priviben??? :P

13L

2011. máj. 31. 16:28
 20/20 anonim válasza:

Szia :)

ha meg mindig nem oldodott meg a dolog, irj privit es segitek szivesen :)

13/l

2014. júl. 2. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!