Őrültség lenne, egy nálam 20évvel idősebb férfival, együtt lenni? 18L
13:02-nek
Beszélgettünk, jól éreztük kettesben magunkat, akármerre elmehettünk szórakozni ketten, és mindennapos volt a nemi élet is. Mostanában mindig fáradt, jó a egy héten "van valami" és már alig beszélünk. Csak annyit, hogy "Kérsz egy kávét?" meg "Sötéteket mosok, van valami cuccod?" szóval ennyi. Ha beszélgetést kezdeményezek, vagy egyszavas válasz jön, vagy semmi. Olyan otthon mint egy öregember, egyfolytában nyöszörög, sajnáltatja magát, ha beszél hozzám.
A haverjai között érzi jól magát, ott isznak, akkor felszabadult, stb. Én nem mondtam, hogy nem szeretem a kerti partikat, csak az a baj, hogy ott is inkább a haverok kötik le, azután velem is akkor lesz felszabadult, meg olyankor szeretget, puszilgat csak, olyankor életvidám.
Mikor dolgozik hétköznap, akkor csak "vagyunk" a lakásban este és alig beszélgetünk. De ezért is mondtam, hogy mindenki különböző. Ez az ő esete.
Csak ő megszokta már hogy egyedül volt egy ideig, meg szerintem nem igazán való párkapcsolatba. De az igaz, hogy úgy viselkedik velem, mintha már egy kiégett, évtizedekig tartó házasságban élnénk. Még csodálkozom, hogy közös az ágyunk... :( Biztos azért bennem is van hiba, de ha megnézzük, már előttem kétszer nősült és egyik sem jött be...
Éva
11:51-nek: Igen pontosan eltaláltad a kérdezőnek írtam nem neked! Nem kérdeztem a véleményedet tehát nem is érdekel.
Igen tudom mi az az apakomplexus: az ami neked is van:)
Azért mert te rossz helyen kopogtattál 1-2-szer a veled egykoruaknál azért nem kell minden veled egykorút le "balf@szozni!!!! Lehet az ő szemükbe te is egy hülye k@rva vagy:) Ki tudja? Én mindíg a velem egykoruak között kerestem párt és semmi gondom nem volt velük a párom 2 évvel idősebb de nem 20-szal!!!!
A nálam 20 évvel idősebbekről az apám jut eszembe tehát okádnék ha velük kellene sexuális életet élnem!!!! FÚJJJ
Azt elfelejtettem hogy azért véded ennyire magad mert szerinted az a normális amit te választottál!És az hogy nem fogja látni az unokáját persze hogy nálunk is előfordulhat max. 10% van rá amíg a ti esetetekben 90%!!!
Nekem hálisten nem kell aggódnom hogy a férjem látni fogja-e a lányainkat felnőni vagy az unokáinkat! Sőtt azon sem kell aggódnom hogy koránál fogva mennyivel fog hamarabb meghalni!!!!!!!
09:02 vagyok
Éva - miről beszélgettetek? akármerre - tehát nem csak kertiparti?
szerintem kimerült lehet, jó lenne neki egy kis regenerálódás. ha túl sokat lustálkodik, egy kis munka, ha túl sokat dolgozik, akkor pihenés. meg kellene tudnod, miért sajnáltatja magát, mi az amire vágyik. (valószínűleg figyelemre és dédelgetésre, vagy elismerésre, együttérzésre)
lehet hogy valóban nem alkalmas a jelleme párkapcsolatra, de nehéz lenne most megváltoztatnod. természetesen nem láthattál mindent előre, hiába ismered, az ember változik. kézben kellet volna tartani a dolgokat, de ott ahol egy férfi nem tudja magát kézben tartani, nem kell csodálkozni ha a párkapcsolat is szétesik
17:17
te még nagyon gyerek vagy, ezzel a stílussal nem hiszem hogy sok barátot szerzel
"Azt elfelejtettem hogy azért véded ennyire magad mert szerinted az a normális amit te választottál" ez rád is igaz.
halál: a férfiak többnyire 5-10 évvel korábban halnak meg, mégis 10-15 évvel később öregednek. tehát ha sírig tartó házasságot akarsz, 10 évvel fiatalabb férfit keress, ha súrlódásmentes kapcsolatot, 15 évvel idősebbet.
a jelenlegi 40-50 évesek közt 10ből 2 kapcsolatban legalább 5-10 évvel idősebb a férfi, 1ben pedig akár 15nél is nagyobb a korkülönbség, ahol a nő is lehet ennyivel idősebb. ugyanannyi ez az arány az azonos korúaknál, 10ből 1 esetben a férfi fiatalabb 5-10 évvel és a maradék a 0-5 év a férfi javára. ez azt jelenti hogy azonos korúval ugyanolyan "abnormális" mint idősebbel. de valójában azok a kapcsolatok ahol a férfi idősebb, sokkal biztosabbak, több gyerek van, jobb anyagi helyzet, iskolázottság. egyszerű okból: a férfi eltart mindenkit.
@ Niggagirl: ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne írj. nagyon nem vagy tisztába mit jelent az apakomplexus. akkor lennék az, ha a páromban az apámat keresném.
ja és tanulj meg olvasni. zárójelbe írtam "tiszt. a kiv.nek"... oké igazad van biztos van jó néhány olyan 20éves srác aki nem ver át, nem hazudik stb. de szted ebből hány akar házasságot? gyereket? nem 5-10múlva, hanem 1-2éven belül hát nem sok. én meg erre vágyok. az a te ízlésed, h nem szexelnél egy ilyen időssel, de az biztos h egy 20éves negyed annyit sem tud. és nem a mennyiségre megy hanem a minőségre! inkább legyen kevesebb, de azok nagyon jók! nem is vágyok napi szexre.
ja és még 1x bocs h mertem válaszolni... mégegyszer: ha nem tudsz normálisan írni, akkor ne írj, köszy.
11.51voltam.
09:02 vagyok
11.51/20:19 van olyan is aki házasságot meg gyereket akar, csak éppen nincs hozzá háttere. sőt, jobbik esetben 20-25 évesen a férfinek is van már apai östzöne, vagy vágya a családalapításra, de miből tartja el a családot, ha 25 éves koráig tanul? ha meg nem, akkor képzettség nélkül hogyan él meg? De a végeredmény ugyanaz.
11.51es vagyok.
1. miért menjek ez miatt dilidokihoz? akkor az is menjen aki b*zi, aki leszbi, stb.
2. miért hagynám el egy 20évesért azt az ember akit a világon legjobban szeretek.
3. Miért nem fogadjátok el, ha vki nem ugy gondolkozzik, mint Ti?
üdv 20L
01.23nak: majd szólok páromnak h egy 20évet fiatalodjon........
elözö voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!