Vajon ez a srác mit akarhat hosszútávon?
Ha így kényelmes nekik lehet hosszútávú. Nekem is baromi kényelmes lenne egy ilyen kapcsolat, de nem takarítanék, max vasalnék :)
Viszont az bunkóság, hogy lenéz másokat. Mindenki úgy él, ahogy neki kényelmes.
Na, ezek a nők szégyenei! Nem csak hogy odamegy a pasihoz mint egy rendelt prosti aki ingyen kefél, hanem még ingyen cseléd is!
Nem hiszem el, hogy ennyire hülye nők vannak!
Nekem csak annyi volt h a pasim azt akarta költözzek hozzá (cselédnek) én abban a pillanatban dobtam.
Ez a faszi egy kihasználós szemétláda.
A nő meg egy komplett idióta.
én a pasit választás elé állítanám. vagy összeköltözés, vagy szakítás...
Persze ezt a barátnőd nem fogja megtenni, mert lehet, azt tartja, inkább egy ilyen kapcsolat mint semmilyen. Fél meghúzni a vonalat és új életet kezdeni. Az is lehet, hogy úgy istenigazából nem is szeretne már együtt élni ezzel a pasival és megelégszik egy ilyen holtpontra kerül kapcsoalttal. De nagyon kár az elfecsérelt évekért...
2 dolgot szertnék kérdezni:
A lány boldog a pasival?
Szeret vele együtt lenni? A pasi LELKILEG kielégíti?
Ha a lány és a férfi boldog ebben a kapcsolatban akkor miért zavar téged hogy így élnek?
Mit tudsz még arról hogy mit tesz meg a pasi a lányért? Könnyen lehet hogy vannak olyan részletek amiket te nem tudsz és az a lapján mondasz itéletet?
Abból, hogy más párok kapcsolatát bírálja, nekem nem az jön le, hogy boldog vele. Bár azt mondja. De egy boldog ember minden áron bizonygatja a boldogságát, ahogy ő teszi nekem nap, mint nap? Szexuálisan kielégíti, az biztos. :) Ezt is mindig hangoztatja. A férfi pedig nem sokat tesz érte, azaz semmit. Napi kapcsolatban vagyok a lánnyal, mesélni szokott. Kizárólag a pasi kívánságainak, időbeosztásának és egyéb dolgainak van alárendelve a kapcsolatuk.
Engem nem zavarna, ha nem kapnám meg sűrűn a lánytól, hogy az a sz@r amiben én élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!