Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korában és milyen...

Hány éves korában és milyen betegségben halt meg a nagymamátok?

Figyelt kérdés
Az én apai nagymamám 52 éves volt,amikor meghalt rákban. Anyai nagymamám még él. Ő 87 éves. 44/N.
2011. febr. 3. 20:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szégyen, de nem tudom pontosan hány évesek voltak az apai nagyszüleim, mikor elhunytak.

A mamának gerincsérve volt, és csak egyre rosszabb lett, hiába műtötték többször is. Az utolsó műtét végül olyan "jól" sikerült, hogy nem kelhetett fel többé az ágyból. Ágyban fekvő beteg lett, és tudtuk, hogy nincs neki sok már hátra. A lánya, anyukám és a másik menye, de legfőképpen a papa gondozta. Aztán a papa egy nap agyvérzést kapott, és meg is halt. Kiderült, hogy abbahagyta a vérnyomás gyógyszere szedését. Másfél hónapjára rá, követte a nagymamám is. A papa halála után már nem volt tiszta az elméje szegénynek. Nem voltak olyan nagyon idősek, a hetvenes éveik közepén járhattak.

2011. febr. 10. 21:11
 32/37 anonim ***** válasza:

Anyai nagymamám fiatalon, ötvenpár évesen. Rákban. (Sokmindent nem tudok, anyám huszonéves volt akkor... én vagy apám, szóba sem kerültük még akkor.)

Apai nagymamám 80 éves volt, agyérgörcsöt kapott, lebénult félig. Aztán egy újabb agyérgörcs végzett vele, a kórházban, egy hétre rá.

19/L

2011. febr. 10. 21:45
 33/37 anonim ***** válasza:
82 éves volt az anyai nagymamám, cukorbeteg volt de már nem emlékszek mi volt a pontos ok... az apai nagymamámat nem ismertem, évekkel a születésem előtt halt meg. 17/L
2011. febr. 10. 22:43
 34/37 anonim ***** válasza:
76évesen és ebből az utolsó 5hetét lélegeztető gépen töltötte. (2010.január 8án halt meg)
2011. febr. 11. 11:08
 35/37 anonim ***** válasza:

56-7(?) nem tudom, anyukám nem szokta mondani, csak hogy fiatalon..

rák.

80

agyérgörcs-agyvérzés után kb. másfél héttel, nem tudom, pontosan miért.

2011. nov. 18. 15:09
 36/37 anonim ***** válasza:

76 evesen agyverzesben tavaly nyaron :'(

14f

2011. dec. 10. 22:12
 37/37 Antimod ***** válasza:

88 éves volt, keringési elégtelenség volt a fő halálok, de már évtizedek óta baj volt a veséjével.

Szerencsére a másik nagymamám még él.

2011. dec. 10. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!