Hány éves korában és milyen betegségben halt meg a nagymamátok?
2002. nyarán halt meg szeretett anyai nagymamám, 79 éves volt, vérrög keletkezett az agyában, ezután fél oldalára lebénult, és másfél hónapra rá 7-8 szívinfarktus egymás után elvitte. Abban az évben, ősszel tartották volna a 60. házassági évfordulót papámmal, ő következő év őszén halt meg, hivatalosan agyérgörcs, egyébként gyógyszer-túladagolás okozta fulladás miatt (kórházban, elég problémás volt, mászkált éjszaka, stb...)
Apai nagyanyámmal nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, ő szintén 79 évesen halt meg egy súlyos műtét után, szívinfarktusban. Apai nagyapámat nem ismertem, születésem előtt 6 évvel halt meg gyomorrákban, illetve nyelőcső-problémái miatt.
Apai mamám 26-os születésü, még él, anyai nagymamám 73 éves és szintén él.
Él apai nagypapám is, ő 91 éves lesz idén, anyai nagypapám meghalt 2008-ban, 70 éves kora előtt kicsit, cukros volt, az vitte el.
31/N
Papám 90 évesen veséje elhasználodot, felmondta a szolgálatot.
Mama 83 évesen szívroham
Nagyi 76 évesen Neki évek óta volt bélszűkülete, mióta ismertem (születésemtől fogva :)) kéthetente töltötte az idejét korházba. Végül legyengült szervezetét a tüdőgyulladás vitte el. 17 éves voltam mikor meghalt. A Nagyi férje viszont 55 évesen rákba halt meg sosem láttam öt.
Apai nagyszüleim akkor haltak meg,amikor én még kicsit voltam, így a korukra nem emlékszem... Mamám csontritkulásban, papám gégerákban.
Anyai nagyszüleim még élnek mamám márciusban lesz 61, papám szintén márciusban 65.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!