Éreztél már úgy, hogy valaki, akivel együtt élsz meg akar ölni?
13.38as ne bagatelizáld már el. Bazki mikor normális az, ha valaki ilyeneket mond, hogy valami megöli az anyján keresztül?
Én sem bízok anyámban, de nem gondolok ilyeneket, hogy megöl, főleg azt nem, hogy valami megszállja és azért..
13:43
Ha az anyja a viselkedésével már megingatta párszor a gyermeke bizalmát(márpedig erre utalt a kérdező)akkor lehet normális, hogy így érez,pláne, ha érzékenyebb lelkivilágú az átlagnál esetleg.
Ne haragudj 80%os de az ilyet komolyan kell venni. Ha esetleg az a helyzet, amit te mondasz, akkor nem árt, ha elmegy szakemberhez, de ha nem az, amit te mondasz, akkor nagyon is baj, ha nem megy el.
Kicsit emlékeztetsz egy régi témára, amiben valaki amellett érvelt, hogy a kemény drogfüggőt miért nem szép szavakkal, meg teázással kezelik.. Hát van, amikor az kevés és nem megoldás.
Igazából pontosan jól tudom, hogy nem ölne meg.
Annak, aki írta, hogy alkoholista-e: Az volt, vagyis szerintem még mindig az. Én akkortájt 12-14 éves voltam, anyám annyit ivott, hogy sokszor kimaradtak neki napok, semmire sem emlékezett belőle, ilyenkor össze-vissza beszélt, pakolt, cselekedett, nyilvánvalóan fogalma se volt róla, mit csinál, a tekintete is teljesen zavart volt. A végefelé már volt, hogy hetekig csak az ágyban fetrengett, hol részegen, hol másnaposan, velem csak üvöltözött és morgott, többször is megütött. Aztán mikor 15 éves voltam egyszer arra rohantam ki a nappaliba, hogy az anyám üvölt, akkor epilepsziás rohama lett, mert nem tudott inni, bekerült a pszichiátriára. Én a mentális betegségektől szenvedőktől amúgy is félek egy másik gyerekkori "trauma" miatt (nem is igazán trauma, de egy gyerek másképp éli meg a dolgokat) úgyhogy számomra ez az időszak hatványozottan nehéz volt.
Most már apukám elköltözött, egyedül élek az anyámmal, és gyakran úgy érzem, hogy megint iszik. A furcsa hangoktól, álmában beszéléstől azért félek ennyire, mert mi van, ha ez nem csak az álma, hanem megint részeg és elborul az agya? Nyilván azért az, hogy megöl, tényleg túlzás.. De néha ezt érzem, nem tudok ellene mit tenni. Az önbizalmam is a béka feneke alatt van, nagyon kimerült vagyok mostanában és elég sok minden aggaszt, lehet, hogy ezek is hozzátesznek a problémához.
Kedves utolsó,
az én szénám nem áll sehogyan, ugyanis az, hogy ti mit mondotok nem kötelez engem semmire, szóval simán nevethetnék egyet és a kérdés felé se nézhetnék többet. De mivel felmerült ez a kérdés, ezért megválaszoltam. A kérdésem egyébként sem az volt, hogy "menjek-e pszichológushoz?", hanem hogy "mással történt-e ilyen?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!