Az egy dolog, ami szeretnék lenni nem lehetek, de semmi más nem érdekel. Mit lehet ilyenkor tenni? Már nem nagyon bírom.
Már egész kis korom óra helikopter pilóta szeretnék lenni, de színtévesztésem van, és ez annál kizáró ok. Már 2 éve nemtudok dönteni, hogy mit csináljak, mit tanuljak tovább, csak arra, hogy belehalok, ha nem lehetek pilóta. Egyszerűen semmi más nem érdekel, csak az, már azon is gondolkoztam, hogy öngyilkos leszek, mert nem fogok olyan foglalkozást találni, ami érdekel, és 1 nagy trágya lesz az életem. Egyszerűen a helikoptereken és a repülőkön kívül semmi más nem érdekel, csak azoknak élek szinte... Néztem mindenféle szakmát, szinte az összeset átnéztem, de tuti, hogy egyiket sem csinálnám szívesen. A szüleim is cseszegetnek, hogy tanuljak már valami szakmát, de ha egyik se tetszik mit csináljak? Van értelme így élni?
20/f
Szia!
Nézd meg ezt az oldalt. Itt képzik a repülésirányítókat. Jelentkezni is tudsz vagy kapcsolatba lépni velük:)
Nem olvastam minden hozzászólást, lehet már írták, de ha érzel hozzá kedvet legyél repülőgépszerelő. Én is az vagyok. :)
Két év, csak érettségi kell hozzá, pár éve könnyűszerrel el lehetett végezni, ez gondolom nem változott. Az oldalon találsz mindent, egy telefonhívást megér. Tudtommal ha nem akarsz műszerész lenni nem gond a színtévesztés.
Bármi kérdésed van dobj egy emailt.
Az élet nem habostorta. Én is szeretnék operaénekes lenni, tanulok is, van is az átlagosnál nagyságrendekkel jobb hangom, de kevés ahhoz, hogy én legyek a következő Maria Callas. Elfogadtam, egyetemet végeztem, szeretem a munkám.
Választhatsz: vagy keresel még valamit (de bazi gyorsan, mert 30-40 évesen nem lehetsz pályakezdő - sehova nem kellesz majd), amit szívesen csinálsz, vagy életed végéig keseregsz, hogy milyen szerencsétlen és boldogtalan vagy. De vedd figyelembe, hogy a nők nem szeretik a nyafi férfiakat. De ha mégis találnál valakit, a gyerekeidre is átörökíted a megkeseredett életszemléletedet, ezzel konzerválod a boldogtalanságot. Nagy fiú vagy már 20 évesen, hogy ezen el tudj gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!