Valentin napra mit vehetnék a barátomnak?
Figyelt kérdés
főként fiuk véleménye érdekelne.minek örülnétek?örülnétek ha v.mi plüss állatot kapnátok és mellé v.mi csokit meg méf v.mit??
16/L 17/F
2011. febr. 2. 18:48
1/3 anonim válasza:
Miért nem őt kérdezed? Annyi féle fajta pasi létezik most leírnak itt neked egy csomó választ, attól jobban fogod tudni, hogy az akivel TE együtt vagy mire vágyik?
2/3 anonim válasza:
Nem igazán férfias egy plüss állatot venni...a csoki még bele fér ha a kedvenc csokiját veszed...
a válaszok engem is érdekelnének mert bajban vagyok hogy mit vehetnék a barátomnak...nem dohányzik,nem iszik alkoholt így elég nehéz...
De amit már kapott tőlem és örült is neki: feliratos törölköző,piercing,póló,dezodor,spray,pénztárca,csoki,sütöttem neki szív alakú sütit...
én most azon gondolkozom hogy karórát veszek neki...vagy egy fénykép keretbe kinyomtatom a közös képünket...
3/3 anonim válasza:
Gravírozott tollat vegyél.Szerintem az szép is és hasznos,ha van nála-valakinél- toll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!