Milyen kézzel készített ajándékot adhatnék a barátomnak valentin napra?
Írtam már verset; kereteztem be egy nagyon szép verset; üvegdíszt adtam neki, amiben a fényképeink voltak; készítettem power pointos diavetítést a fényképeinkből; írtam egy zeneszámot, amit az egyik barátom megzenésített és felvett; megtanultam egy verset és elmondtam neki; sütöttem már sütit; beborítottam a szobámat mécsesekkel és egy üveg borral vártam...
Kifogytam az ötletekből, de szeretnék valamit adni neki valentin napra, nem venni, hanem készíteni, de nem kifejezetten dísztárgyat:
(a vacsi készítés nekem is eszembe jutott)
Vagy varrj szív alakú párnát!
Veszel filc anyagot hobbiboltban, sablon alapján kivágod a két egyforma szív alakot az anyagból, pelenkaöltéssel, vagy sima varrással körbeöltöd, kifordítod (így még ha nem vagy ügyes, akkor sem látszik nagyon a varrás) kis részt kihagyva, hogy meg tudd tölteni: szivacsdarabokkal, vagy összevágott anyagdarabokkal. Utána bevarrod azt a kis részt is, és kész is van. Erre írhatsz foszforeszkáló filccel, vagy hímezhetsz rá stb.
A Penny Market-ben most lehet venni szívecske alakú színes olasz tésztát, 250 gr 249 Ft, én abból készítek a páromnak valami vacsorát. Majd nézd meg a szórólapjukat, még pár napig tart az akciójuk.
A szószt még van időm kigondolni.
Tárgyat azért nem veszek, mert úgyis a polcra teszi, amit én is látok, az nem lenne meglepetés.
Jaj de jó ötleteket adtok!! A szívecskepárna nagyon tetszik, és megnézem azt a tésztát is!
Köszönöm!
Én az évfordulónkra csináltam a páromnak olyat, hogy vettem egy kis füzetecskét és beleírtam, hogy : 100 dolog amit szeretek benned. Minden oldalra egyet. Lehet bele fényképeket is ragasztani vagy szívecskés matricákat, esetleg rajzolni...
Ő nagyon örült neki, pedig nem egy romantikus alkat.
juuj az utolsó annyira cuki!!
Jaj most megint bajban vagyok mert nem tudok választani XD
de mindhármat meg fogom csinálni, lesz még elég ünnep :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!