Ha rossz egy kapcsolat és boldogtalan benne egy nő, azt valóban önző módon észre sem veszik a férfiak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 12:02
11/18 A kérdező kommentje:
Szinte tudtam,hogy okoskodásból nem lesz hiány.:))) No comment.
2011. febr. 2. 12:19
12/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, melyik válasz okoskodás?
13/18 anonim válasza:
Ha boldogtalan vagy tegyél ellene. A férfi nem udvari bolond, hogy örökösen szórakoztasson téged. Ha több figyelemre és törődésre vágysz, akkor nyisd ki a szád és mond neki. Amúgy meg valószinű, hogy a párod is látja, hogy boldogtalan vagy, csak mivel nem nyitod ki a szád, már fogalma sincs mit tehetne.
14/18 anonim válasza:
OLVASD MÁR EL MÉG PÁRSZOR AZ ELSŐ VÁLASZT, AZTÁN TEDD MÁR MAGAD HASZNOSSÁ VALAHOL!!!!!
15/18 Viki233 válasza:
az utolsónak.van igazság abban amit írtál...
16/18 Viki233 válasza:
mármint az utsó előttinek mostmár
17/18 anonim válasza:
hát figy attól függ milyen tipus vagy..én ha boldogtalan vagyok azt kb senki sem veszi észre..mert jól titkolom..szal..ha hisztizel, meg savanyú pofát vágsz akkor azért van esély hogy rájöjjenek..bár tapasztalataim szerint ezt még a barátok is nagy ivben leto**ák..nemhogy a pasik...
18/18 anonim válasza:
Sokszor a férfi, ha akarná se jönne rá, hogy baj van. Ezért meg kell neki mondani, ha valami nem tetszik.
A nők is járnak szerintem úgy, hogy azt gondolják rendben van a kapcsolat, aztán meg hirtelen szakítanak velük. Akkor az a nő sem vett észre valamit!
Szóval szerintem nem önzőségből nem veszik észre, hanem egyszerűen neki más dolgok szükségesek. Amit lehet megkap Tőled. Ha meg nem szólsz, miből kéne gondolnia, hogy Neked nem ugyanarra van szükséges?
Keress rá a szeretetnyelvekre. Manapság már elég sok cikk is foglalkozik vele. Nagyon jól leírja, hogy az emberek különböző módon érzékelik, hogy szeretik őket. Van aki pl. ajándékokból vagy apró szívességekből vagy éppen a tartalmasan együtt töltött időből.
Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!