Mennyi időt kellene a nagymamámra szánni?
Nagymamám beteg, és egy házban lakunk. Így igazából körülbelül napi 1 órát próbálok vele lenni, ilyenkor elmegyünk sétálni, vagy csinálok neki teát, segítek neki akármiben.. de még így is azt kapom vissza, hogy mennyire szívtelen vagyok, hogy ennyire leszarom.
23/l
Ha egy házban laknék a naymamámmal, én is napi 1-2 órát lennék vele. Nyilván van más dolgod is. Dolgozol/tanulsz, ha van állatod vagy kisebb testvéred, vele is foglalkozni kell, meg a házimunkát se lehet mindig másra bízni.
Ha ennyi időd van rá, akkor ennyit legyél vele.
Én havonta 1-2 alkalommal látom a nagyszüleimet, 2-3 órára.
ha otthon vagy,nem dolgozol,nem tanulsz,akkor többet,ha dolgozol/tanulsz,akkor az az 1 óra ha ényleg csak rá szánod,akkor jónak mondható
én nagyszüleim és páromé is messzebb élnek,2-3 hetente hétvégén megyünk,3-4 órát ottvagyunk,sajnos több lehetőség nincs,de ennek is örülnek nagyon
esetleg kérdezd meg hogy mivel foglalná le magát,ha varrogatna akkor netről nyomtathatsz neki mintákat pl
Teljesen jó ez így, csak mivel beteg, azért mondja ezt. De közben ő is tudja, hogy foglalkozol vele :)
Ha többen is vagytok a házban, próbáljátok meg beosztani a nagymamát. Tehát ha te hazaérsz kettőre, legyél vele egy órát, aztán amikor hazajön más három körül, akkor menjen le, és te csak akkor köszönj el, ha ő már odaért. Így sokkal jobban éli meg a nagymamád ezt a dolgot.
Ha nincs ilyen, akkor azt is lehet, hogy mondjuk tanulj nála. Már ha hagy tanulni. És amikor szünetet tartasz, tudtok beszélgetni pár szót :)
A nagymama legszivesebben a nap 24 órájában veled lenne. Vszeg nagyon szeret téged, és talán unatkozik is egyedül.
Szerintem se kell több időt töltened vele, mint amennyit megengedhetsz magadnak, hiszen megvan a saját életed. De az jó ötletnek tűnik, hogy a család többi tagja is legyen a mamával. Ki tudja, mennyi ideig lehettek még együtt.
Probald viszonozni azt amit O adott Neked mikor kicsi voltal. Gondolom, vigyazott rad, edelgetett, kenyztetett. Szuleid nyugotan mehettek dolgozni.
Ne idobe merd szereteted a nagyi irant. Tolts vele annyi idot amennyit tudsz. Mikor mar nem lesz itt, keso lesz a banat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!