Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzámennél csak azért egy...

Hozzámennél csak azért egy amerikai állampolgárú férfihez, hogy megkapd a zöldkártyát?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 12:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem!

Főleg úgy nem, hogy a pasas nem tud az egészről, szerelem nélkül nem tudnék együtt élni valakivel, tettetni a szerelmet, és minden érzelem nélkül lefeküdni valakivel, ezekre nem lennék képes.

Ez kurv@lkodás, zöld kártyáért cserébe.

2011. febr. 1. 13:38
 22/27 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele, hogy hozzámennék, de csak akkor ha a férfi tudja a miértjét. Persze az lenne a legjobb, ha találkoznék egy helyes, amerikai, pasival, de erre elég kevés esélyt látok, főleg úgy, hogy egy faluban élek. :)
2011. febr. 1. 13:38
 23/27 anonim ***** válasza:
66%
Egy faluból mit adsz neki cserébe? Nagyobb esélyed van normál úton:D
2011. febr. 1. 13:40
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

egy volt osztálytársam már kinn él jópár éve, megvan neki az állampolgárság. a driving schoolban megismerkedett valami szerencsétlen lengyel gyerekkel, aki fizetett neki párszáz dollárt hogy kössenek névházasságot.

a csajnak kellett a pénz fősulira így belement.

ez 2 éve volt, lehet, h azóta elváltak.

nem tudom, hogy tényleg van-e manapság is olyan szigorú ellenőrzés mint anno a Zöldkártyás filmben, de ha már így esne velem a szitu, akkor olyan fickót keresnék, akibe beleszerethetek :D

ha full ismeretlen lenne, akkor félnék, hogy felvenne valami hitelt, vagy csinálna egy olyan hülyeséget, amiért engem is felelősségre vonnának.

egyébként meg egyáltalán nem vágyom amcsiba, max turistaként, ha egyszer lesz rá lehetőségem.

2011. febr. 1. 13:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Internet korában bármikor találkozhatsz egy helyes amerikai pasival. Tudsz angolul? Akkor regisztrálj egy amerikai társkeresőre.

Jelentkeznek a pasik, akiknek tetszik a fotód, képed, ismerkedsz velük, aztán aki szimpatikus, azzal mehetsz MSN-re. Beszélgettek hónapokig, aztán talán kialakul valami.

2011. febr. 1. 13:41
 26/27 anonim ***** válasza:
90%

tehát magyarul eladnád magad zöldkártyáértcserébe. jópár évig egy olyan pasival kell majd élned, lefeküdnöd akihez nem vonzódsz. mert ő sem hülye nem csak a két szép szemedért venne el, hanem cserébe szexet plusz háztartásvezetést is vár.

sok amerika pasi azért keres orosz ill. keleteurópai esetleg thaiföldi nőket mert őket lehet "használni" és a szájuk is befogják mivel kell nekik a zöldkártya. és a zöldkártyát évek múlva kapod csak meg. hát akinek van ehhez gyomra az csinálja, de szerintem ez kb egyenlő a k*rválkodással

2011. febr. 1. 13:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Van, aki párszáz dollárért teszi meg, nem pár numeráért.
2011. febr. 1. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!