Hozzámennél csak azért egy amerikai állampolgárú férfihez, hogy megkapd a zöldkártyát?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 12:57
11/27 anonim válasza:
Ha megbeszéltétek hogy csak azért hogy megkapd az állampolgárságot, akkor igen. Ha nem tud róla hogy csak érdekből lenne akkor nem, mert az gerinctelenség.
12/27 anonim válasza:
Ha életbevágóan fontos lenne, akkor igen. Egyébként nem.
13/27 anonim válasza:
Nem, egyelőre nem vágyom zöld kártyára (nagyon szeretnék ott élni, de most semiképpen nem mennék).
Ha mindenáron menni akarnék, akkor lehet, de csak úgy, hogy a pasival ez meg lenne beszélve, valamit adnék én is neki érte (nem szexet :D ).
14/27 anonim válasza:
Hogyha ez lenne a vágyam, akkor igen. De utána mennyi idő után lehet elválni? Meg fizetni kell a pasinak érte? Vagy miért éri meg nekik elvenni egy külföldi nőt? Nem hiszem, hogy puszta jólelkűségből csinálják ezt...
16/27 anonim válasza:
Húú én nagyon vágyom Amerikába:))
De ez így túl egyszerű... biztos van valami hátulütője a dolognak.
Azonban...ha minden okés, és a pasi is tud róla természetesen, hogy csak azért...
akkor mindenképpen:)
17/27 anonim válasza:
ha jól tudom 5-6 év házasság után kapod meg, és keményen ellenőrzik hogy valódi e a házasság. tehát 5-6 évet nem élnék egy olyan pasival akit nem szeretek , nem vonzódom hozzá stb.
18/27 anonim válasza:
13:25 vagyok. Bocsi zöldkártyát akartam írni. :)
19/27 anonim válasza:
egyébként...a neten erről lehet találni valamit??
magyarul :$
bocs az offért
20/27 anonim válasza:
Barátnőm megtette,bár ezt így nem mondta ki,hogy érdekből,de ilyen csúnya pasiba nem tudom elhinni,hogy szerelmes!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!