Várnátok a párotokra fél évet úgy, hogy az elutazása előtt 1 héttel derülne ki hogy el kell mennie valami okból?
Az okot most ne nézzük hogy miért. A lényeg hogy valami miatt el kellene utaznia fél évre külföldre dolgozni, de biztos lenne benne hogy visszajön ez idő után hozzád.
Továbbá ha nem tudna internet telefonon kommunikálni, hanem csak e-mailt tudna írni kávézóból. Mi lenne akkor?
Képes lennél várni rá fél évet?
Kort, nemet írjatok és hogy mennyi ideje vagytok együtt azt is.
Köszi! :)
" Én biztosan megvárnám, de alkalmi kapcsolatom is lehet hogy lenne."
Ez a mondat tartalmilag értelmetlen.
Ha létesítesz mellette kapcsolatot, akkor nem megvárod, hanem ha visszajön, újra kezded vele. Szerintem nagy különbség.
ma 10:40-nek:
Nem vagyunk egyformák hálistennek!
Én nem fogok lemondani a testi örömökről, csak azért mert gyerekem van. És ha ezt máshogy kell megoldanom, akkor sem. A gyerek persze ebből nem tud semmit, neki nem lesz belőle hátránya. Tudod hány pasi örülne, ha ilyen nője lenne!!! Ja fordított helyzetben, tehát a pasinak is lehet mindent amíg távol van. Én most is azt mondtam a páromnak, hogy amikor távol van, tőlem megcsalhat. De amikor velem van, ezt ne éreztesse, és a gyerek se szenvedjen belőle hátrányt. Ennek ellenére mindketten hűségesek vagyunk a másikhoz
10:32
Undorító vagy. 20 évesen gyereket szülni, ráadásul ilyen felfogással. Gusztustalan. Hidd el, én se vagyok egy begyepesedett luvnya, de hogy félrekeféljek, mert a párom épp nincs itt? Ennyire nem tudsz uralkodni az ösztöneiden? Ennyire viszketne a p*csád? Atya ég... Gratulálok, ön sajnos nem üti meg a szintet hogy embernek, vagy nőnek nevezze magát. Tudod, az különbözteti meg az embert az állattól, hogy az ember normális esetben tud uralkodni az ösztönein. Bár hozzáteszem, nekem mégcsak eszembe se jutott, és nem is jutna, hogy megcsaljam a páromat...
Egyébként vőlegényem katona, volt már külszolgálaton, pont amikor összejöttünk, kb 3 hónapja lehettünk együtt. Az első hónap rossz volt, de mindenhez hozzá lehet szokni. Mondjuk mi tudtuk tartani a kapcsolatot msnen (webcam,stb), napi rendszerességgel.
Én azt mondom, fél lábon is ki lehet bírni. Persze ehez kell egy beállítottság, tőlem is elhűlve kérdezgetik folyton hogy jujj, hogy bírom, én meg őket nem értem, hogy mit kell túllihegni a dolgot, meg zokogni, mert mondjuk 4-5 napig nem tudnak találkozni...
Jelenleg egy 10 hónapos Afganisztáni külszolgálat van kilátásban. Na az tényleg durva lesz, és elsősorban nem a párom hiányától, hanem az aggódástól, hogy ne legyen semmi baja. Ha csak mondjuk angliába menne ki, ücsörögni egy irodába, vagy ácsorogni egy pénztárgép mögé, a két kezemet összetenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!