Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az anyám? Mit gondolt...

Normális az anyám? Mit gondoltok a következő szituációról?

Figyelt kérdés

Vettem egy autót. Anyum folyton kölcsön kéri, de lepadkázza, meghúzza, tilosban parkol, képtelen kikerülni a kátyúkat, szóval amit csak el tudtok képzelni...Jogosítványa van,de vezetni abszolút nem tud szegénykém.

Mondtam neki,hogy neki is van autója,használja azt, mert az enyémet már szinte teljesen tönkre vágta,ezért többet nem adom neki oda. Erre teljesen kikelt magából,hogy milyen hálatlan vagyok,mert amíg nem volt saját kocsim,addig én is mindig elkértem az övét. Ez tény és való. Sőt,egyszer össze is törtem. De,én álltam a javítás teljesen költségét. Viszont az "aprócska" sérülések,amik anyám miatt keletkeznek a mostani autómon,ezeket nem hajlandó kifizetni,és tegyük hozzá nem egy ezer éves suzukiról van szó,amin még elmegy 1-2 horpadás. Amikor mutatom neki a karcolásokat, meg a sérüléseket,akkor képes azt mondani,hogy azok már ott voltak,ő neki semmi köze hozzá. Ma is kérte az autót,mert a barátnőjével moziba mentek,de nem adtam oda, pont a fent leírtak miatt. Teljesen kikelt magából,megsértődött, elhordott mindenféle hálátlan dögnek,és azt mondta,hogy be ne tegyem a lábam a házába,amíg nem kérek bocsánatot és irigy vagyok. Vélemények?

N/24

2011. jan. 31. 20:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

22:22

Mert az enyém dízel,és olcsóbb ha abba tankol,mint az ő benzines autójába. Ezt még meg is érteném,ha nem 6 forintos,hanem 600 forintos ár különbség lenne a benzin és a gázolaj közt. Szerintem csak arról van szó,hogy az enyémet szebbnek ítéli meg.

2011. febr. 1. 13:13
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy mennyi irigy ember van a világban. Tök egyértelmű, hogy add neki oda szívesen, amennyiben kifizeti az okozott kárt. Ennek annyira egyértelműnek kéne lenni mindenki számára, hogy aki nem így gondolja azzal valami nagy gond van. Felelősséget vállalunk a tetteinkért, ez alap. Aki pedig ezzel a hülye dumával jön, hogy miért nem tudnak megosztozni a két autón ketten stb. az mondjon bármit egész egyszerűen irigy. Igen, képzeljétek el, van olyan ember akinek épp ez a legnagyobb problémája. Jobban örülnétek neki, ha épp az a baja, hogy nincs mit ennie és verik otthon? Szerintem király, hogy ez a legnagyobb problémád és remélem nem is lesz sose nagyobb! Mellesleg ki mondta, hogy itt csak egetverő problémákkal kapcsolatos kérdéseket lehet föltenni???
2011. febr. 1. 14:37
 23/23 anonim válasza:
0%

00:07

"miert o engedjen miert ne az anyja"

Mert kedves rovidlato baratom ha nem vetted volna eszre, a latszat ellenere itt nem a kocsi a fokerdes, megha az is van felteve.

A kerdes az, hogy egyebkent mi a fontosabb?

megeri valakivel haragot tartani egy auto miatt? aki szerint igen, es egyebkent mantrazza, hogy szereti a masikat, az egy hazug sperma.

Olvasva a te uszito valaszodat, neked is biztosan sok gondod volt anyaddal.

En szerettem szeretem az enyemet, sot a barataimat is. Es mivel fontosabb nekem az o boldogsaguk mint egy kva auto, nem erdekel, hogy mi az ami egyebkent karcolas keletkezik az kocsin.

Az emberi kapcsolatok a lenyegesek, nem a targyak amik korbevesznek. Ha ezt nehez megerteni, akkor csak sajnalom az Iphoneos, markas autos csillogo vilagodat.

EN pont leszarnam, ha nekem epp nem kell, had vigye. Karcolva van? fszt erdekel. AZ CSAK EGY AUTO!

de tudom, neked a gyulolkodes meg a miert en engedjek tobbet er. Hat orulj neki h nem adod oda.

2011. febr. 1. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!