Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom ellenzi a kapcsolat...

Attila8989 kérdése:

A családom ellenzi a kapcsolatunkat a barátnommel, mert o félcigány de nem latni rajta, én szeretem a csajt es sokat szenvedeek erte! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 16:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem is fiam van és én is kiakadnék egy hasonlo barinőtől
2011. jan. 31. 22:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem az utolsó bnőm is ilyen félcigány féle volt. A neten ismerkedtünk össze, majd találkoztunk, egyből smárlás lett az első randin, ő kezdeményezett, jött a kézfogás meg minden. Majd arra kért töltessem majd fel a kártyáját meg vigyem el kocsival NAgykőrösre ahol a sulija van, ami megjegyzem nem a szomszédban van. Először ki se néztem belőle, totál magyarnak nézett ki (kültakarója), de a fejformája viselkedése cigányra utalt. Aztán egy nap arra kért mikor reggel találkozunk vigyem el a két kisöcsikéjét a suliba, mikor beszállt a két gyerek azt hittem elájulok, az egyik full kormos volt. Miután letettem őket mentem tovább a csajjal a munkahelye felé, a kereszteződésben véletlenül nekitolattam egy csávónak, lett nem kis anyagi károm, a csávó műanyag gagyi lökhárítója tropa lett, a kocsimnak szerencsére nem lett baja. Ezután tök idegesen tovább mentünk, kiszálltunk az egyik parknál és még beszélgettünk, de a csajt nem is érdekelte a problémám, csak smárolt meg cigizett, a kátrány meg marta a torkom, meg arról beszélt egyfolytában milyen jó lesz majd neki a Balatonon az osztályával a nyáron, ahova én persze nem tudok majd elmenni vele, mert csak osztálytársak mehetnek. Na mondom szép. Aztán kitettem a Tesconál, még ott is rágyújtott, ott is rám volt akaszkodva, aztán elbúcsúztunk, utána mentem dolgomra, halál ideges voltam hogy mi lesz majd az anyagi vonzata a balesetnek. Akkor láttam utoljára a csajt, másnap smsben megírtam neki hogy nem akarok vele tovább foglalkozni.

3 napig tartott vele a kapcsolatom, ez is sok volt. Ments Isten az ilyenektől. Kutyából nem lesz szalonna!

2012. júl. 18. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!