Szertntetek milyen előnye és hátránya van annak, ha egy olyan férfival kezdünk, akinek még nem volt komoly kapcsolata?
25 éves elmúlt az illető, nekem nagyon bejön, kedves, romantikus pasi, de kicsit leöbbentett, mikor mondta, hogy még sosem volt igazi barátnője, komoly kapcsolata( de nem is a tipikus csajozik összevissza, még olyan kapcsolata se nagyon volt)
Azt mondja, így alakult, mert mindig félénk, visszahúzódó volta lányokkal, és elég válogatós is, nem igazán fogta meg senki. Úgy tűnik értem eléggé odáig van, de kicsit félek ebbe így belemenni. Abban sem vagyok biztos, hogy volt-e már valaha nővel, konkrétan nem kérdeztem rá, mert nem akartam zavarba hozni. Tényleg jópasi, jóképű, jólszituált, kedves, rendes, pont ilyet kerestem, mert eddig csak nagy nőfaló, zűrös, link alakokkal volt dolgom, és nagyon elegem van belőlük. Szerintetek?
Minden kapcsolatban vannak kockázatok, semmire sincs garancia!
De ha most merő óvatosságból nem mersz belekezdeni ebbe a kapcsolatba, akkor sosem fog kiderülni, hogyan működne a dolog.
VÁGJ BELE, ne agyalj ennyit : élvezd addig, amíg lehet és akkor semmit sem veszítesz!
:D
Ezzel abszolút egyetértek:D
Egyébként én is a macsó férfiakat szeretem, bár komolyan mondom még ha hihetetlen is, nem tehetek róla. Valahogy ha biztosnak érzem a dolgot már nem válik olyan fontossá, nincs benne kihívás. Viszont ha valakit imádnak a nők, az könnyen leléphet, mindig munka a megtartása és mekkora elismerés már,ha sok nő közül mégis téged választ. Persze ez nem azokra az emberekre vonatkozik, aki minden nap mással védekezés nélkül együtt van, egy ilyentől esküszöm félnék, hanem azokra, akik normálisak, úriemberek,de eléggé kapósak :)
Az viszont, aki az ellenkező példát cikinek tartja,hát... mindenkinek lehet saját ízlése,véleménye, és szabad döntése, hogy mi alapján választ párt, de bárkit is lenézni csak mert nem felel meg eléggé ocsmány és undorító dolog.
A mekis és hasonló vackokkal viszont 100%-ig egyetértek, és tényleg nem finom, sőt :D
"aztán ő rájön, hogy nem nőzött még eleget..."
XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD....
Hát ezen odáig vagyok meg vissza! (bocsi, hogy kiröhögtem)
Azt a pasit, aki igazán nőt akar és kell neki a fél város szerinted mi akadályozza? Semmi. Aki akarja az kiéli magát, aki nem az nem. A barátod az utóbbi. Ő romantikus típus és várt Rád. Örülj neki. Lehet, hogy egy-két dolog nem fog neki elsőre összejönni, de a szerelmes férfi gyorsan beletanul a dolgokba. ;)
a hátrány, hogy nem tudja, milyen egy komoly kapcsolat..ami nemcsak flörtölgetésböl áll meg hogy jol elvagyunk egymással..
az előpnye pedig hogy jobban szeretné már magát elkötelezni, vágyik arra hogy valaki komolyan szeresse és ne csak "jol ellegyenek vele."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!