Szertntetek milyen előnye és hátránya van annak, ha egy olyan férfival kezdünk, akinek még nem volt komoly kapcsolata?
25 éves elmúlt az illető, nekem nagyon bejön, kedves, romantikus pasi, de kicsit leöbbentett, mikor mondta, hogy még sosem volt igazi barátnője, komoly kapcsolata( de nem is a tipikus csajozik összevissza, még olyan kapcsolata se nagyon volt)
Azt mondja, így alakult, mert mindig félénk, visszahúzódó volta lányokkal, és elég válogatós is, nem igazán fogta meg senki. Úgy tűnik értem eléggé odáig van, de kicsit félek ebbe így belemenni. Abban sem vagyok biztos, hogy volt-e már valaha nővel, konkrétan nem kérdeztem rá, mert nem akartam zavarba hozni. Tényleg jópasi, jóképű, jólszituált, kedves, rendes, pont ilyet kerestem, mert eddig csak nagy nőfaló, zűrös, link alakokkal volt dolgom, és nagyon elegem van belőlük. Szerintetek?
A páromnak én vagyok az első - a flörtöket leszámítva, de az kinek nem volt előzőleg... - és elmondhatom, hogy szinte csak előnnyel jár.Mert soha nem hasonlítgat senkihez sem, nincs arra esély, hogy nálam / velem vígasztalódna egy nagy csalódása után, hátrányát még nem tapasztaltam eddig.
30 / N
Akkor mi a kérdés? Bepánikoltál, hogy megvalósulnak az álmaid?
És ha még sosem volt nővel, akkor mi van? (Erre egyébként van esély, ha visszahúzódó és válogatós.) Az én párom is szűz volt, azóta a férjem. Nem az a lényeg, hány nőn ment át, hanem hogy mennyire figyel rád.
De ha előítéleteid vannak, akkor inkább bele se kezdj.
Ha neked okés, akkor rendben, elvégre te magad mondtad, hogy eleged van a nőfalókból :)
Engem megmondom őszintén bár csúnyán hangzik,de riasztana a dolog, hogy nem volt még nővel. Ez egy tapasztalt partnerrel szemben akár gondokat is okozhat, de nem feltétlenül, szóval ha a szexuális életetek rendben lesz, akkor nincs gond :)
2.vagyok:
Nem értem, miért ennyire fontos, hogy "ne legyen már szűz" a pasi.És ha az?Az én párom max 1x volt előttem - állítólag - valakivel, én vagyok neki a második, mégis olyan profi volt az ágyban már első alkalommal, mint az, akinek már 100 nője volt.Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség!!
Szerintem sokkal jobban jársz vele, mint az eddigi barátaiddal.
Akármilyen furcsa, de ez elég könnyen előfordulhat, hogy 25 évesen nem volt komoly kapcsolata.
Én is ennyi vagyok, volt már komoly kapcsolatom, de vedd figyelembe, hogy egy komoly kapcsolat két emberen múlik és ő hiába akart, ha nem volt hozzá megfelelő alany.
Szerintem nem egy könnyű dolog olyan lányt vagy akár fiút találni, akinek komolyak a szándékai és megvan kettőjük között az összhang.
Szóval szerintem próbáld meg vele, mert a leírtak alapján ő az aki hozzád való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!