Mirtill vagy Dorka a szebb név?
köszi mindenkinek!
Huu, nem tudom.
Nekem tetszik a Mirtill, mert különleges, de sokakat ráz a hidek ettől..Dorka is nagyon tetszik, mert aranyos,bájos.
Régen a Blankán gondolkodtunk, de már nem tetszik,nem tudom miért..
De nagyon nagyon fontos nekem a név, szeretnék olyat amit majd szeretni fog, és nekem/másoknak is tetszik.
Tudom milyen egy rossz névvel élni :/
Amugy a vezetéknév Nagy.
16 éves korom óta tervezem, hogy ha kislányom lesz, Dorkának fogják hívni. Most 33 vagyok és két fiam van.
Úgyhogy Dorka :D
Legyen Tímea :) Visszatérve,inkább akkor Dorka.
Gratulálok a babához.
Nekem személy szerint a Dorka tetszik jobban.
Egyébként mindkét névről lehet meseszereplőre asszociálni, ugyebár Hisztis Mirtill (HP) és volt régen egy mese, amiben Dorkának hívták a kutyát:)
De mire ez aktuális lesz, valószínűleg senki sem emlékszik már ezekre..
Én sok éven keresztül úgy terveztem, Dorka lesz a lányom neve, mert tényleg egy cserfes, szeplős kislány jut róla az eszembe. (Ma már inkább a Lillára hajlok)
A Mirtill nem igazán tetszik.. egyrészt becézni sem lehet jól (Mirti? Mirtike?) másrészt csúfnevek céltáblájává válhat ez a név..
Régen az osztálytársamat hívták Mirtillnek, és Miminek becéztük azthiszem.
De 90% hogy Dorka lesz.
ha megszületett, megírom végülis mi lett.
[hetek kérdése :) ]
azért írjatok még.
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!