Mi a véleményetek a Mirtill névről?
Figyelt kérdés
A hülye harry potter jut mindenkinek eszébe róla, és engem ez tökre idegesít(mint az Emesés reklám..)
, mert én nagyon nagyon szép névnek találom.
Mi a véleményetek?
2010. dec. 11. 17:38
2/12 anonim válasza:
szerintem eleve sz@r, de a harry potter nagyon sz@rrá tette :D
3/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, én ezt szeretném, de a férjem nem...:-((
4/12 anonim válasza:
Nem tetszik.
HP rajongó vagyok de nekem nem az jut eszembe róla. Hanem Hadházi Mirtill cica vicce XD.
21/N
5/12 anonim válasza:
Szép, különleges-de nem "trendi", úgyhogy nekem tetszik.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
na az a cica a másik -.-" :(
17:43
ne add fel, győzködd a férjed, mert Én is gyönyörűnek találom.
Amugy van is Mirtill nevű barátnőm, őt mindenki Miminek hívja, ez is nagyon aranyos,szép becenév. :)
2010. dec. 11. 17:51
7/12 anonim válasza:
a hello kittys mirtill a bnőd? :)
8/12 A kérdező kommentje:
Ömm, nem xD :)
2010. dec. 11. 18:01
9/12 anonim válasza:
egyik legjobb barátnőm jut eszembe a névről mert így hívják, szerintem illik hozzá!=)
10/12 anonim válasza:
Engem még évekkel Hadházi megjelenése előtt elneveztek Mirtil cicának (pedig nem vagyok cicababa-féleség), amikor megjelent a dagadt macska, akkor mindenki ezzel jött.
Harry Potterrel sose jött senki.
Egyébként nekem tetszik a név(em).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!