Egy hónapban hányszor megy el a férjetek otthonról este a barátaival? Hányszor van olyan, hogy nem alszik otthon, vagy hajnalban jön haza?
Havonta 1-2 alkalommal. Ezzel nincs is baj.
Ha nem Pesten szórakoznak, akkor általában a szülővárosában a régi barátaival, akkor a szüleinél alszik. Egyszer volt, hogy máshol voltak és nem tudom, hol aludt. De tudtam, hogy nem fog itthon aludni.
Ezt abszolút tolerálom.
De azt, hogy se szó, se beszéd elmegy, pláne nem lehet elérni, biztosan nem hagynám szó nélkül. Már az első alkalommal sem! Felnőtt emberek meg tudják mondani a másiknak, hogy "figyelj, most elugrom a Petiékkel sörözni, ne várj, nem tudom, mikor érek haza".
Változó, van, hogy egy hónapig sehová, van amikor gyakrabban, munka miatt vagy néha haverokkal.
Egyszer rágtam csak be, amikor hazajött, kicsapta a hálóajtót, felnyomta a villanyt és boci szemekkel nézet tbe. Én meg nem tudtam visszaaludni...grr.
péntek a fiú illetve csajnap.
ő elmegy a haverokkal csocsózni vagy dartsozni, egyáltalán nem iszik, mert messze van a hely, és kocsival kell mennie :D
én meg megyek a barátnőmmel biliárdozni :D
egyikőnknél sem volt olyan, hogy nem alszik otthon, mivel én utálok máshol aludni, ő meg sztem szintén.
az sem zavarna, ha hajnali 5kor jönne haza. ennyi szabadság kell egy jó kapcsolathoz.
Azzal nincs baj ha elmegy nélküled mert a házasság nem jelent sziámi ikerséget, de azért az nem szép (sőt....) hogy ilyen gyakran, és pláne kikapcsolt mobillal.....én az utóbbiért a férjem fejét leszedném az tuti, mert bátmi történhet (6 hónapos a fiunk), nem tud róla.
Persze ha lemeerült, az más, de ha kikapcsolja az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!