Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sógornő? Nem tudom és nem is...

LillyBilly kérdése:

Sógornő? Nem tudom és nem is akarom szeretni!

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődik, hogy amikor terhes voltam a kislányunkkal, már akkor kaptam a beszólásokat...miért kell mindennek a terhességről szólnia, veszélyeztett terhes voltam, de ennek ellenére szúrta a szemét, hogy ha ennyire nem bírom akkor minek kell gyerek stb... Hozzáteszem a sógornőm 35 éves, akkoriban nem volt pasija sem már vagy 2 éve, családod persze nagyon akart, így pont tőle nem értettem, hogy lehet ennyire egoista módon FÉLTÉKENY???? Mert nekünk gyorsan összejött a baba, és ő meg akkoriban nem kellett senkinek. Ja, persze emiatt sajnálni kellett, Anyós folyamatosan sírdogált, hogy mi lesz szegény kislányával, mikor lesz családja.... Sógornőm hangoztatja magáról hogy mennyire nehéz természete van-az is-, de könyörgöm ha ő nem, hát ki tud ezen változtatni???? Mellesleg a saját sorsáért mindenki önmaga felelős, és ő sem 35 évesen született.

Volt is ebből probléma, mert aztán meg az nem tetszett, hogy mikor a kislány megszületett, miért nem mentünk gyakran Anyóshoz, meg hozzá is, mikor itthon volt, mert ő külföldön él... Gondoltuk, hogy influenza járvány idején, egy 4 hónapos gyerekkel mégsem kéne, de ez nem volt persze érthető indok....Ment a hisztéria, mi voltunk a gonoszok...Külföldön él, hála a jó égnek, havonta haza jár, más, országon belül nem tud ennyit utazni, mi sem, de azt persze elvárja, hogy ha hazajön terülj-terülj asztalkám legyen, vagy legalább menjünk valahova, mert nem tud a seggén maradni.... Annyira kicsinyes, hogy az hihetetlen. Leszedette anyóssal a villanykapcsolókat is, mert nem tetszett neki a szín, amit mi választottunk a férjemmel. Ha én írom meg a karácsonyi lapot a férjem családjának is, az sem jó, mert írja meg a férjem...mi köze hozzá? Általában a nő írja, de ez is csípi a szemét. Férjem pedig már nem egyszer megmondta neki, hogy viselkedjen, de nem tud....Nem tudom és nem is akarom szeretni!

2011. jan. 30. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne szeresd! Szard le. Ott van neki a családja, akiknek muszály elviselniük a természetét, szeressék ők. Nem kell neked haptákban állnod, amikor hazajön. Át sem kell menni olyankor az anyósékhoz. Ha kíváncsi rád, és a kislányra, menjen ő, vigye ő az ajándékot, ne te ugráld körbe.
2011. jan. 30. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak ennyit tudok mondani, akkor ne szeresd, vannak nehéz természetű emberek, nem feltétlenül rossz ő, csak más és te is más vagy. Próbáld kerülni,vagy megbeszélni vele a problémáidat, hátha sikerülne rendezni.
2011. jan. 30. 17:07
 3/7 tetris ***** válasza:
70%

Sógornőd pánikban van! 35 éves, a kutyának se kell, és vszeg rádöbbent arra, hogy lehet, hogy neki nem lesz családja.

Ha a férjed megérti a te álláspontodat, akkor nincs semmi dolgod. Én még csak oda se mennék hozzájuk látogatóba. Ha kiváncsi a babára, akkor jöjjön el ő. Neki mégiscsak könnyebb a helyváltoztatás, mint nektek egy picivel.

Egy ostoba, irígy, féltékeny, elviselhetetlen nő a sógornőd. Ugyan hol van az törvénybe foglalva, hogy egy ilyen nőt látogatni kell, meg vendégül látni?

Jó nagy ívben kerüld el!!!!

2011. jan. 30. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
4%

Kedves kérdező!

A sógornőd mondta neked, hogy szeret? Nem hiszem. Akkor ez kölcsönös lehet. Szerintem te egy kicsinyes nő vagy. Nem is szeretlek. Nem is akarlak. Mellesleg a sógornőd a saját házába olyan színű kapcsolót rakat, amilyent akar. Abból is gondolom, hogy nem szeret, mert még az írásodat sem bírja látni a képeslapon.

2011. jan. 30. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülj neki,hogy nem szeret,elvégre Te sem szereted,legalább nem kell egymásnak nyalnotok.Ő ilyen,Te olyan.Nem muszáj kommunikálni,nme muszáj érintkezni,legyen boldog a maga kis világában,és öregedjen meg egyedül.Ámen!

2011. jan. 30. 18:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 4. válaszoló...

Nem, a saját házába rak olyan kapcsolót, amilyent akar, hanem anyóséba, aminek a fele nem csak a sógornőé, hanem a férjemé is. Mellesleg meg a második találkozásnál nem hiszem hogy már baja lett volna az írásommal....

2011. jan. 31. 09:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Neki nem személyfüggő a baja, hanem az hogy az öccsének előbb sikerült, mint neki, aki az első szülött...Innentől kezdve semmi nem jó neki. Anyósom normális, sokat jár ide, akkor lesz teljesen más, mikor a sógornőm hazajön. Mivel anyóssal én jól elvagyok, ő meg nincs itt, veszélyeztetve érzi a pozícióját... Hát sajnálom, aki ennyire önző, hogy az sem érdekli ha a gyerek beteg. Olyan szerinte nincs, mi csak őt zárjuk ki, problémánk nem lehet....ÖNZŐ!!!!!!!
2011. jan. 31. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!