Valaki régebben szökött meg otthonról? Ha igen hova ment, mit csinált, mennyi ideig bírta távol? (nem akarok megszökni csak kíváncsi vagyok! )
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 14:51
11/13 anonim válasza:
Egy barátnőm szállt fel a pesti vonatra 13 évesen,a keletiben már várta a rendőrség.Amúgy nagyon jókat röhögtem az írásokon.
12/13 anonim válasza:
15-18 eves korom kozott baratnommel szinte minden hetvegen kimasztunk az ablakon,elszoktunk bulizni es hajnalban vissza masztunk. Fogalmunk sincs hogy az anyja ezt , hogy nem vette eszre. Es mostmar igy 30 eves korom felett , halat adok az egnek , hogy soha sem lett semmi bajunk .
13/13 anonim válasza:
Én óvodásként összevesztem bátyámmal, ezért világgá mentem. Kimentem az utcánk legvégére, (ameddig el lettünk mindig engedve) és leültem az árokpartra. Apum nemsokára biciklizett haza a munkából, ő vitt haza, ha már elég volt a világgá menésből. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!