Gáz ha 31 éves létemre nem akarok gyereket? Az anyagi körülmények miatt nagyrészt. Férjem akar de most hó végén már -104 ezerrel vagyunk a számlán
ma 09:42
Majd ha a gyereked nem "aranyos kisbabuci" lesz, akkor majd eléggé fog haragudni rád.. Évekig fog hordani egy ruhát? Nem a te véleményed fogja érdekelni, hanem azoké, akik csúfolják őt azért, mert TE a SZEGÉNYSÉGBE szülted, mert TE akartál egy babucit aki húdearanyos...
Annyira szánalmas vagy :(
"Őszerintük csak a milliomosok, vagy legalábbis a saját házzal, autóval, 6 számjegyű fizetéssel rendelkezők vállaljanak gyereket, míg a szegények ne szaporodjanak?!? "
Ja, és erre külön reagálnék: Nem, nem a milliomosokról van szó, hanem arról, hogy 2 felnőttnek legyen már annyi esze, hogy átgondolja, mi az, amit meg tud adni a gyerekének és ehhez mennyire adottak az életkörülmények. Ugyanis egy gyerek nem dönti el előre, hogy ő meg akar születni, és oda, ahova kitalálják, őt létrehozzák, és onnantól kezdve a szülők vállalják érte a felelősséget. Ruházni kell megfelelően, ételt adni neki, olyan körülményeket teremteni, ahol nyugodtan cseperedhet és nem kell 13 évesen is a szüleivel egy szobában aludnia, fizetni a tankönyveit, iskolaszereit, meg a plusz kiadásokat, amik megilletnek egy gyereket. És ehhez nem kell milliomosnak lenni, de szegénynek sem, mert nem a gyerek érdekeit tartják elsődlegesnek, hanem a saját akaratukat, ergo önző barmok. Ne csodálkozzanak, ha a gyerek 15 éves korában elszökik otthonról. Legfontosabb a szeretet..aha, ez hülyeség. Pénz hiányában nincs egészség, egészség nélkül nincs boldogság, boldogság nélkül nincs szeretet.
Szia.
Én anyuka vagyok és én nem mertem volna vállalni úgy gyereket , hogy mínuszos a számlánk. Így is elég kevés a gyed, ahhoz képest amennyit kerestem ,ez is kiesés.
És sokat elvisz a gyerek. Mert nem biztos hogy bírja az olcsóbb pelust, nem biztos hogy lesz anyatejed, a tápszer rettentő drága, később meg még drágább lesz.
Magunknak megtehettem, hogy eszünk ami van, de a gyereknek minden napra kell gyümölcs, tejtermék stb és mindenből jó minőségű.
Azt kell mondjam amíg valamennyire nem jöttök egyenesbe addig felelőtlenség valóban.
Ha belegondolunk még abba is hogy ha a gyerek nagyobb lesz, akkor visszaveszi-e a munkahelye vagy sem, stbstb ...
tegnap 22:35-ös-nek:
1. 4-en vagyunk tesók. Úgy nőttünk fel, hogy hordtuk egymás ruháit. Sőt, még néha most is kicserélgetjük, ha már valamit leselejtez az egyikünk, megnézi a másikunk, é sha kell, hát miért ne.
2. 2 szobája volt a 4 gyereknek. Tök jó volt. Jókat dumáltunk titokban mindig este/éjjel.
3.Nem ettünk extra kajákat. És igen, volt aki csúfolt ezért vagy azért. De a gyerekek általában akkor csúfolják a másikat, ha nem tudnak vele igazából kijönni. (egyébként pedagógus vagyok) Hát, igen, biztosan ügyesebben is szocializálódhattam volna, de így legalább sokat tanultam saját bőrön.
4. Ja, és a tanulás. Ugyebár "fizetni kell a gyerek taníttatását" - ezt szokták sokan mondani. Mindegyikőnk felsőfokú (tehát egyetem/főiskola) végzettséget szerzett. Egy vagy több diplomával.
Nagyon szeretnék én is 4-et. Most a másodikat várjuk.
És nem cserélném le a gyerekkoromat.
Csak azt az egyet nem vágom, hogy miért pontoztak le...
SZÁNALMAS!!!
Rendben!
Akkor haljon ki az összes magyar!
Szüljenek csak a cigányok, hisz azok kapnak sok támogatást, tehát pénzes családba születnek.
najó, de a férje meg mit erőlködik? először talán bizonyítsa be, hogy el fogja tudni tartani a családját akkor is, amikor a felesége gyeden lesz! aztán utána fűzze az asszony agyát gyerekért. vállaljon maszekot, túlórát stb. dolgozzon, az Isten áldja meg, nem csak megcsinálni kell azt a gyereket. az a legkönnyebb rész...amúgy nem normális, hogy két kereső embernek ennyire mínuszos a számlája. mint látható, a pénzt sem emgkeresni, sem beosztani nem tudják. először ezt kéne tisztába tenni.
29/N
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!