Ha elmegyünk a pasimmal ebédelni fer h a spórolásra fogja és azt mondja fizessem én az enyémet? Az az étteremben is ciki nem? Már 1,5 éve vagyunk együtt.
kérdező kommentje:
Mindig arra a helyre járunk így az árakat is tudjuk. Most ő vetette fel az ötletet h jó lenne elmenni.
Ti szoktatok kommunikálni egymással??
Mert ha igen,akkor miért nem mondtad neki,hogy
"nagyon szívesen mennék veled,de tudod nekem most nincs se munkám se pénzem..Így nem tudom kifizetni az ebédet"
Talán ha ezt mondtad volna akkor most tudnád,hogy fizeti-e vagy sem..HA fizeti akkor menj,és ne fájjon a fejed..HA nem fizeti akkor nem mész és kész..Miért kell bonyolítani az ilyen dolgokat..Csak beszélgetni kéne....
Ne is kérj a szüleidtől!!!
Szokja meg a pasid, hogy neked most ENNYID van, te is spórolsz (csak jóval kevesebből) és neked momentán most nem fér bele az étterem...
Egy szemét önző disznó, ha ezt nem tudja megérteni!
És ne hagyd magad költséges szórakozásokba belezavarni, főleg nem kölcsönkérések árán...
Olcsó és finom. Nem hiszem h 2000 ret nem bír ki.
Mi lassan öt éve vagyunk együtt, és csak ritkán megyünk étterembe. De mi menüt eszünk, ami 650 Ft kb. De én akkor sem várom el, hogy fizessen helyettem. Néha én fizetem, néha ő, van hogy mindkettőnk a sajátját. És egyáltalán nem ciki, ha egy nő előveszi a pénztárcáját, és fizeti a pasija cechjét is! Miért lenne? A kérdésed alapján úgy érzem, hogy te elvárnád, hogy mindig ő fizessen, hiszen azt hiszed, hogy ez alanyi jogon jár neked másfél év után, pedig nem! Ahogy neki sem, meg másnak sem! Most mondhatnánk, hogy te meg miért nem dolgozol? Szépen néz ki így a közös élet, ha te meg nem dolgozol. Így a közös élet, úgy a közös élet, az sem lenne fair, ha te mindig csak meghívatnád magad pénztelenségre hivatkozva.
Hiába vagytok együtt 1,5 éve, valószínűleg nem tervez Veled hosszabb távra és nem éri meg Neki a befektetés.
Amikor együtt éltetek, felesben álltatok mindent?
A háztartási munkát is egyenlő arányban elosztottátok?
A srác meghívatta magát Veled egy étterembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!