Férje mellett eljár pasizni, de dolgozni nem akar. Milyen anyuka az ilyen?
azert szerintem a baratod is ludas abban h nem tanult tovabb h jobb allasa legyen. 18 eves elmult mi az h az anyja nem engedi??? miert nem all a sarkara es csinalja a dolgait az o belatasa szerint. abban igazat adok az elottem hozzaszoloknak h nem konnyu 10en eveken vkit gondozni, es szerintem ez a no mar belefaradt ezert nem adja meg a torodest kellokeppen a ferjenek mert elege lett. o is szeretne torodest de egy ilyen beteg ember nem tudja megadni lehet h ezert van baratja mert tole megkpaja azt amire vagyik. sok no elvalt volna es bedobta volna vmi elfekvobe, az sem lett volna jobb. o inkabb meg gondozza csak szerintem szimplan elege van.
szerintem ha a fiut igazan szeretted volna tudtad volna befolyasolni egy picit h fuggetlenedjen az anyjatol foleg 18 eves kora utan. ertem amit irsz h nem szeretnel egy ilyen zagyva csaladhoz tartozni, de ha igazan szeretitek egymast megoldjatok a problemat elkoltoztok ettol a csaladi zurzavartol. igaz a sracnak is kell aldozni es nem csak neked turni. egy kapcsolatban ennek ketiranyunak kell lenni.
Nagyon sajnalom en is az asszonyt es a ferjet is. Nagyon nehez lehet ennyi even keresztul apolni valakit! Sok ideg kell hozza, nem csodalom, h 50 evesen 70 evesnek nez ki szerencsetlen. Meg tudja viselni az embert az ilyen, meg ha kivulrol nem is latszik, bele is lehet fasulni. Ha a ferje fekvobeteg nem csodalom, h szeretot tart az asszony. Nem tudok sokat errol a betegsegrol, de hosszu lehet 12 ev, gyakorlatilag tars nelkul, mert sajnos kegyetlen kimondani, de a ferje mar nem tars neki ebben az eletben.
Nem tudom, h miert vagy felhaborodva, h a fianak dolgoznia kell. Ha az anyjaval el, termeszetes, h leadja a fizeteset, amig otthon eltem en is ezt tettem. Gondolom kajat, szallast kap, a leirtak szerint cigit is. Ha nem tetszik neki, a fiu mar nagykoru, meg lehet probalni a sajat laban. Szerintem jol tetted, h elhagytad, mert te nem szeretted azt a fiut. Ugy gondolom, ha a fent emlitett aprosagok miatt kiakadtal, mi lenne, ha hasonlo helyzetbe kerulnetek, mint az exparod anyuja es apuja, vajon kitartottal volna mellette?
Jaj, ne viccelj mar, eltette az anyukaja a baratod iratait?
Bemegy az okmanyirodaba, megmondja, hogy elvesztette az utlevelet, es ami meg hianyzik, es egy heten belul megvannak az iratok. Persze, ezt szerintem csak most talaltad ki. De lehet hogy igaz, nem tudom, te tudod.
Szoval ne pocskondarozzal senkit, ne talalj kifogasokat, majd 10-20 ev mulva, mar erettebben latod a vilagot, tobb mindent megtapasztalsz mint most.
De ha ugy gonolod, hogy nem lett volna jovod a baratoddal, hiszen nem tanul, nem csinal semmit, akkor jol dontottel. Anyukajat hagyd beken, nem szep amiket irsz rola! Meg ha igaz is, es megha rondan viselkedik is.
Akkor most tanulj, es dolgozz legyel szorgalmas, ne ugy mint a baratod volt!
:)
amúgy amióta szakítottunk, az anyja állítólag tök boldog, süt-főz otthon (egyik szomszédja mondja, aki anyukámnak volt munkatársa), és az exem sem keres (ha ennyire szeretett, egy hogy vagy esetleg jól esett volna tőle..mindenesetre jobb ez így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!