Lehet még ilyenkor esély vagy csak felesleges önbecsapás?
ez komolynak tűnik. ő úgy látszik, túllépett ezen, meghozta már magában a döntést. tedd ezt Te is! és eszedbe ne jusson olyan szekér után futni, ami nem akar felvenni! ez nem méltó egy nőhöz! szerintem elsőre is csak kegyelemből változtatta meg a döntését, vagy akkor még lehet ő is úgy gondolta, hogy még alakul, de nem alakult. ez van.
29/N
Tudtam hogy pasi az illető! Ők nem szoktak őszinték lenni!
Hagyd a francba, a mai pasik nem tudják, hogy a szerelem nem tart örökké, és aszerelmet a szeretet válja át...na mindegy ő lesz egyedül mindig a 1-3 éves kapcsolatai után, mire felébred, hogy nincs örökké lángoló szerelem, addigra 50-60 éves lesz, és a kocsmában fog zülleni.
Értem. :( Köszi
Hát pedig úgy éreztem, ő is szeret velem lenni, hisz mindig mondta, milyen jó velem,meg szerelmes és imád. De úgy látszik, hazugság volt csak. Én komolyan próbáltam mindent megtenni érte, bármire is volt szüksége. Úgy látszik, én ehhez kevés voltam. Nem tudom, hogyan tovább... ahogyan azt sem, hogy mi váltotta ki nála ezt, hogy ilyen tárgyilagos és felületes velem 2 napja, totál más mint volt. :(
A saját történetemet tudom mondani, de ebből még ne vonj le messzemenő következtetést, mert nem reprezentatív statisztika, csak az egyik lehetséges kimenetel:
Neten megismerkedtünk, három nap után közölte, hogy szerelmes belém. Néhány hónap után szinte a semmiből hátraarc. Ne haragudjak, hosszú kapcsolat után van, nem élte ki magát, nincs senki, de inkább most szól, mint akkor, amikor már helyzet van.
Nem nyújtom hosszúra, ezt még 2-3 alkalommal eljátszottuk, pár hónap együtt, 1-2 hónap külön. Volt szép szétválás, volt (részemről) anyázós is.
Utolsó szakításnál felszívtam magam, hogy én nem leszek senki bohóca, "jössz te még az én utcámba", stb. Lényeg, hogy nem kapartam után (mint korábban), sőt. Szokás szerint meg is jelent 1-2 hónap után. Mint utólag bevallotta, csak egészségügyi jellegű volt az érdeklődése. Viszont nem hagytam magam, eléggé meg kellett küzdenie még egy csókért is. Nem szándékosan (dühös voltam), de kapartattam. Úgy voltam vele, hogy peeeersze, megint pár hónap, aztán megint lelép. Hát, legnagyobb meglepetésemre nem lépett le, sőt, már házasok is vagyunk. Az egész történet négy évet ölel fel, ebből kb az első másfél volt a se veled, se nélküled állapot.
Utólag megbeszéltük, azt mondta, hogy talán az késztette maradásra, hogy már meg kellett dolgoznia értem és így jobban meg is becsült.
A baráti kör az újra meg újra lejátszott meccseket már nézni se bírta, ha mondtam, hogy "na, Pisti megint képben", csóválták a fejüket, hogy hülye vagyok...
Lehet, hogy csak iszonyatos szerencsém volt, de jobbat nem is találhattam volna magamnak, boldog vagyok vele. Mintaférj, lesi a kívánságaimat, igazi partner is mindenben.
Hozzáteszem, hogy azért nem tudta végleg elkaszálni magát, mert egyszer sem vert át. Nem csalt meg, hanem már a gondolat megfogalmazódásakor (még csak igény jelent meg, konkrét személy nem) elmondta és inkább szakított, nem várta meg, hogy történjen is valami.
A köztes időkben csajozgatott, nem túl masszívan. Szerintem amire kíváncsi volt, amire szüksége volt, azt megkapta, randizgatott, udvarolt, "világot látott". Gondolom valami mérleget is vonhatott és az én javamra billent, azért nálam kötött ki végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!