Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esély van arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra, hogy ebből lehet valami? Felesleges közelebb kerülnünk egymáshoz?

Figyelt kérdés
Lehet kicsit hosszú lesz de alapból nagyon bonyolult. 24 éves lány vagyok van egy srác akivel kb 10 éve ismerjük egymást de semmi nem volt alig beszélgettünk nem rég viszont összefutottunk és azóta minden nap órákat beszélünk msnen/ telefonon. Őszintének tűnik tudni kell, hogy pár éve költözött el és most kb 300 kilóméter van köztünk. Neki van egy 10 éves kapcsolata és egy kislánya viszont már két éve külön élnek egymástól többszáz kilóméterre de gyakran töltenek hármasban időt bár ugy tudom, hogy mint párkapcsolat nem müködik. Szóval egy bonyolult félig lezásrt kapcsolata van és 300 kilóméter áll köztünk. Mik az esélyek? Rég voltam valakivel ennyire egy hullámhosszon
2011. máj. 15. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Gyerekes pasi?

Jol meggondoltad?

300 km,lehet hogy nem véletlen...és a 10 év alatt miért nem veled jött össze,ha ennyi ideje ismer téged?

Sok a kérdés...

2011. máj. 15. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
10 év alatt nem sokat találkoztunk mivel elköltözött utóbbi időben semmit plusz a kapcsolata csak utóbbi években romlott meg.
2011. máj. 15. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
És akkor most te szerinted mennyivel másabb most a szitu,mint akkor???
2011. máj. 15. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány éves a
2011. máj. 17. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat véletlenül enter-t nyomtam.

Szóval: Hány éves a fiú?

2011. máj. 17. 17:08
 6/7 A kérdező kommentje:
29
2011. máj. 17. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Húha. (a helyzetre mondtam, nem a korára)

Váljon el. Költözzetek közelebb egymáshoz és kiderül.

2011. máj. 17. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!