Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet még ilyenkor esély vagy...

Lehet még ilyenkor esély vagy csak felesleges önbecsapás?

Figyelt kérdés
Ha a párotok azt mondja, hogy szeret, de mint embert, szerelemből már nem. Ebben az a fájó, hogy egyik napról a másikra mondja ezt. Azt mondja, nincs más kiszemelt, egyedül akar lenni. Esélyes lehet ilyenkor, hogy rájön, mégis szeret vagy ilyenkor már semmi sem lehet a jövőben? Mi a tapasztalatotok?
2011. jan. 27. 13:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam már ilyet én is páromnak,egy elég mélypont után...de adtunk esélyt annak hogy visszajöjjön a szerelem,jelenleg is olyan periódusban vagyunk,mint a tinik ismerkedéskor...

nincs állandó lángolás,legalábbis nálunk...hol eszeveszetten egymáson csüngönk,hol meg langyosviz,de amig a szeretet megvan addig nagy baj nincs...

2011. jan. 27. 13:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem benne már régebb óta érlelődött a döntés, gondolom nem egyik napról a másikra jött rá, hogy nem szerelmes. Esély mindig van, de szerintem nagyon kevés. :(
2011. jan. 27. 13:07
 3/17 anonim ***** válasza:
37%
Ha nő a párod, akkor félrement.
2011. jan. 27. 13:08
 4/17 anonim ***** válasza:
39%

Nálunk is dettó ugyan ez volt. Én voltam az aki ezt mondta, egyik napról a másikra, és szakítottam. Nehéz volt. Aztán egy hét után újra együtt voltunk:D

Akkor nagyon jó volt, ez volt valamivel több mint egy éve. És most megint ugyan azt érzem. Szeretem mint embert, de jó lenne egy kis bulizás, amikor nem kell senkinek elszámolnom azzal, hogy kivel hol mit csináltam...

Nem tudom mi lesz.

Azt tudom, hogy szeretem és ő is engem, sokat jelent nekem.

De hogy úgy szeretem-e ahogy egy nőnek kell egy Férfit...jó kérdés, talán csak mint barátot. Nehéz ez, mert kötődünk egymáshoz, az életem része.

2011. jan. 27. 13:10
 5/17 anonim ***** válasza:
Esély mindenre van, de tudnál bízni benne ezek után?
2011. jan. 27. 13:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy később rájön, mégis veled akar lenni, de ez akár évekbe is beletelhet, és garancia sincs rá. Erőszakolni meg végképp nem lehet. A lángoló szerelem azonban nem egyik napról a másikra múlik el, biztosan érlelődött ez már egy ideje. Ha egyedül akar lenni, hadd menjen, ha mégis van más, akkor is hadd menjen. Ha megpróbálod visszatartani, csak még rosszabb. De ha nem veszekedéssel, vagy csúnya jelenetekkel váltok el, abból még sok minden lehet. Persze azért ne erre építsd az életed, hogy hátha visszajön, sőt te is találhatsz akár mást. Csak hagyd, hogy alakuljon magától, és úgy rendeződik el a legjobban.
2011. jan. 27. 13:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Férfiről van szó. November elején volt 1-2 olyan hete, amikor mindig a haverokkal lógott, piált meg minden és azt mondta, arra van jelenleg szüksége, hogy a haverokkal legyen. Azt akarja, hogy legyen vége. Akkor is mondta, hogy szeret, de nem szerelmes belém. Kérdeztem is tőle másnap, hogy változott-e a véleménye, de azt mondta, nem. Aztán találkoztunk és megbeszéltük, hogy mégsem szakítunk, mondtam neki én is, hogy nem kell választania a barátok és köztem, majd beosztjuk úgy az időt, hogy mindenkire legyen ideje. Akkor nagyon jó is volt minden, most viszont ismét jött ez a dolog, hogy nem szerelmes(persze biztos nem 1-2 nap alatt alakult ez ki, csak rossz hogy mégis ezt hazudta), most viszont biztos komolyan gondolja, mert minden közösségi oldalon át is állította a családi állapotát egyedülállóra. :(
2011. jan. 27. 13:30
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Farkak után megy ő is , mint itt páran.Ne törődj vele.Vannak még normális nők, akik csak akkor kötelezik el magukat.Dunát lehet velük rekeszteni, az ilyen slepje meg úgyis megy a fasírtba siránkozni ráncosan fonnyadtan 40-50 évesen.Akkor majd a kutya se harap beléjük.

Menj el csajozni, azt annyi.

2011. jan. 27. 13:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Férfi az illető.
2011. jan. 27. 13:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Légyszi ne bántsátok egymást, nem akarok vitát. :(
2011. jan. 27. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!