Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akartatok már véget vetni az...

Akartatok már véget vetni az életetetnek mert rájöttetek semmi értelme csak szívás az egész? Mi az élet értelme ha az embernek nincs pénze nem tud nyaralni menni nem tud gyereket vállalni csak itthon ül? 30 felett

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 09:52
1 2 3
 21/22 Igor26 ***** válasza:
Khm...van párod. Ezt nem tudom észrevetted-e...Értem én, hogy semmi örömöd az életben, de azért mégis ott van valaki, aki bízik benned és még gyereket is akar tőled! Miért nem becsülöd a párodat, hogy azt szereti, aki vagy és nem a csomagolást nézi? Továbbá diplomád van, saját erőből elértél valamit! Miért nem becsülöd saját magad emiatt? A diploma nem egyenlő a pénzzel. A diploma nem bérlet, hogy felmutatod és tiéd a világ. Nem a diploma tesz emberré. A diploma lehetőség. A diploma jel. Annak jele, hogy "elvileg" kreatív ember vagy, el tudod érni a céljaidat. A diploma az, ami. Ha nem ismered fel a képességeidet, lehetőségeidet, akkor tényleg felesleges volt. Pénz, nyaralás, gyerek?! Ezek a mintáid? Mert "mindenki" ezt csinálja? És hol az ember? Ember, használd az életed és hozd ki belőle a legjobbat! Családot akarsz, amikor te magad írod, hogy VAN?! Na ne szórakozz! Nem értettelek félre, ne aggódj, tudok olvasni. Én nem azt írom, hogy szedd össze magad, mert elhiszem, hogy piszkosul nehéz helyzetben vagy. Másrészt mások még nehezebben, de téged mások nem érdekelnek, mert csak az számít, hogy neked milyen rossz. Tiszta sor. Inkább azt írom, hogy gondolkodj el kicsit magadról, találd meg önmagad!
2011. jan. 27. 11:37
 22/22 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok mint te, kérdező, csak én nem akarok gyereket. 27 éves vagyok és nincs munkám, mert nincs gyakorlatom. Eddig csak alkalmi munkám volt, de oda sem vettek fel, mert elmúltam 25 éves, és nem kaptak volna rám támogatást a munkaügyi kp-ból.

Én is néha elszomorodok, és valahogy úgy veszem észre, hogy sz*arok az egészbe, és kezdem feladni!!! de nem szabad feladni!!! Küzdeni kell, maximalistának lenni!!!

Erőt kellene, hogy vegyünk magunkon és tanulni pl. még egy nyelvet:D

2011. jan. 27. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!