Szerintetek normális dolog, hogy a férjem beleszól, hogy mennyit beszélhetek telefonon a nővéremmel?
Nincs testvérem, de az unokatestvéremmel testvéri viszonyban vagyunk. Férjemnek volt egy vitája vele, azóta nincsenek túl jóban. Férjem egyszer puffogott is, hogy mennyire nem kedveli. Mondtam, hogy nem is kell, de nekem ő fontos személy, ezt tartsa tiszteletben, mert nem szeretnék kettejük között választani.
Illetve van egy férfibarátom, akivel nagyon jókat tudok beszélgetni. Rá féltékeny volt, de rám való tekintettel megpróbált vele összebarátkozni. Nem jött össze, mert más a személyiségük, de őt is elfogadja. Pedig vele is szoktam maratoni beszélgetéseket rendezni telefonon.
Olyankor a férjem kimegy, hogy ne zavarjon.
Szerencsére rájött, hogy nem potenciális konkurencia a srác, hiszen őt régebb óta ismerem, ha akartam volna valamit tőle, lett volna rá lehetőségem. Ezt felfogta és így is áll a dologhoz.
Néha értetlenkedik, hogy nekem ugyan mi tetszik benne, mert ő két mondatot alig tud váltani vele, de elfogadja és nincs belőle vita.
Kedves kerdezo kimeld meg a kedves parodat, s igy a Te vernyomasod sem fog felszokni!
Ne vitatkozz Vele, mivel nincs ertelme, tehat akkor hivd a testveredet, amikor O nincs jelen, s aztan torold ki a hivast. Ennyi!
Nincs joga, de ha mar a Ferjed, akkor nem sok a valasztas, vagy a vita, vagy a valas, vagy pedig megprobalsz egyutt elni ezzel a ronda szokasaval, tehat eltitkolod a hivast!
"Akkor egyértelmű,hogy féltékeny a testvéreddel ápolt kapcsolatodra,le kell ülnötök ezt megbeszélni.De miért nincsenek barátai,barát mindenkinek kell."
Bizony, itt van a kutya elásva, maximálisan egyetértek.
Ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!