Egy férfi hány éves koráig merjen vállalni gyereket?
Sajnos esélytelen meggyőzni a páromat, nem azért mert fél, hanem mert "ő nem erre született". Eddig azt hittem ez változni fog, de nem!
Köszönöm a válaszokat, akkor nem reménytelen még a gyerek kérdés...
Apa 42 volt mikor az első öcsém született. Most márciusban születik a második, most 46 (én 25 vagyok, a húgom 23). A férjem apuja 50 éves volt mikor a férjem született (bár ő már véletlen 5. gyerekként jött világra). Apukám tuti megéri az Öcséim esküvőjét is, nagyon jól tartja magát, fiatalos. Apósom 6 éve húnyt el, ekkor a férjem 24 éves volt. Kiiskoláztatta, segített elindulni neki az életben, aztán váratlanul egyszercsak feladta a mindennapi harcokat és elvitte egy szívroham.
Én (de ez magánvélemény) nem tartom azért jónak ha 40 felett jóval születik gyerek. Túl nagy a generációs különbség! Apumon látom, hogy rettenet szigorú, és egy csomó dolgot nem ért a 4 éves öcsém körül. Holott még csak 4 éves! Mi lesz mikor kamaszodik? Szóval nem könnyű!
Azért nem kell "leírni" magad ne érts félre! Biztos jó apa leszel, az én apukám is az, csak a problémák jellege másabb, amit mondjuk harmicas évek elején elnézel a gyereknek negyvenesen már balhézol miatta :)
Az én férjem 58 éves volt, én 23, amikor a fiunk született, aki ma már 17 éves, és imádja az apját.
És SEMMI hátránya nem volt, és tudom, hogy nem is lesz ennek, hogy nem 30x éves volt, amikor apa lett.Igazi mintaapa, fiatalos, rugalmasan áll a dolgokhoz, ugyanakkor tökéletes férfit nevel a fiunkból. Együtt motoroznak, jetskiznek, gokartoznak, lassan bevezeti az üzletbe, tökéletes férfiképet mutatva neki.Imádom nézni az ablakból, amikor kettesben ülnek a tengerparton, és folynak a világmegváltó beszélgetések, vagy csak úsznak, napoznak.Mondhatom, hogy jobban megérti magát vele a fiam, mint velem.Igazi apa-fiú kapcsolat ez.
A férjem fitt, egészséges, nem iszik, nem dohányzik, beteg még életében nem volt, úgyhogy semmivel sem kisebb az esélye felnevelni, egy gyermeket, mint egy 30-40-es férfinek, aki agyondolgozza magát, esetleg dohányzik, vagy még iszik is, de nem is kellenek ezek ahoz, hogy valami baj történjen egy fiatalabbal.
Ne várj túl sokat, mert a gyerek fogja végül megszívni :S:S.
Apám 54 éves, én 21, és én is jobban örülnék ha fiatalabb lenne. Sajnos a család férfi ága életkorban nem a legjobb az elmúlt 100 évben egy ember lépte át a 70. évet. Míg női ágon szinte mindenki megérte a 90.-et. Szval nem várj túl sokáig!!!!!!!!!!!!!
Ha a párod olyan, h. egyértelműen elzárkózik, akkor te tudod mit csinálsz, én békés búcsút vennék tőle.
Az emberi élet, és láthatóan minden élet célja h. szaporodjon, utódokat hagyjon. Ez olyan általános természeti törvény, hogy a vírusoktól egészen az emberig, a moszatoktól a mammutfenyőig érvényes.
Ha van célja Földi tartózkodásunknak, akkor az a szaporodás, hogy miért éppen az, erre tőbb,(tudományos és miszikus) válasz is kínálkozik.
Az a nő aki nem akar gyereket,- noha egészséges- , csak önző, karrierhajhász, vagy irányodban teljesen közömbös lehet. Magányos , szeretetre és családra vágyó nők tizezrei közül választhatsz társat, ha a megszokás és a változtatás iránt érzett gyávaság fölé kerekedsz. Idő van , tedd meg. Nem tudod(még), hogy úgy is lehet szeretni, mint a saját gyermekeit az ember, nekem ez volt a legnagyobb meglepetés-egyben öröm. Soxerencsét, bátorságot.
Ma van holnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!