Én vagyok túl maradi? Normális, hogy a 33 éves öcsém egy 17 éves lánnyal szórakozik?
Nem igazán érdekel az öcsém mikor, kivel és mit csinál, de ez kiverte a biztosítékot. Egy naív kislányt bolondít, aki, szép és kedves és az öcsémnek egy célja van a vele, és a lány hagyja magát kihasználni.
Már több nőt kihasznált a saját korosztályából és már nem állnak szóba vele, mert ismerik, látják rajta, hogy egy dolgot szeret a nőkben.
Igazából az zavar, hogy beszéltem az öcsémmel erről a témáról, de nem hallgat meg. Ha nincs ott a lány olyanokat mond, hogy ez is csak egy friss, dugnivaló pipi a sok közül, szereti, hogy friss és ropogós a lány.
A lánnyal még csak kétszer találkoztam, de látszik rajta, hogy szerelmes és mindent elhisz. Könnyű az ilyen naív gyereket kihasználni, hiszen semmit se tudnak az életről.
Gondolkodtam azon, hogy beszélek a lánnyal és elmondom neki milyen valójában az öccsém, miket mond róla a háta mögött. Szerintetek ez jó ötlet vagy nem kellene beleavatkozni?
hopika
ha a lányt akarja csak bolondítani fel kell venned a lánnyal a kapcsolatot de azért szerintem ne mondd el neki hogy mi a helyzet mert nem hiszem hogy hinne neked.
MEg szerintem inkább az öcséddel is vedd fel a kapcsolatot nem biztos hogy irigy.Próbálj beszélni a fejével rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!