Olyan sok rosszat történetet hallani. Írjunk már vmi pozitívat is. Mivel tett boldoggá a házastársad mostanában, minek örültél, miért szereted még mindig?
Nem házastársammal eldöntöttük, hogy egy hónap múlva házastársak leszünk. :)
Valamint jövő héten szülinapom és végre elmegyünk kilövetni a fülem. Már 3 éve akarom, de mindig elfelejtem, meg ha épp ott vagyunk már nincs is kedvem.
Voltak reggelek, túl sok is, amikor úgy ébredtem fel, hogy puszi nélkül ment el dolgozni. És sok apró dolog, 1 éven át, ami azt jelezte, hogy elmúlt a szerelem.
De mostanában kezdünk helyrejönni, mert nem adtuk fel. Nemrég beteg volt, és amint hazaértem a munkából, mindig melegítettem neki teát, vitaminokkal és gyümölccsel tömtem, és mesét olvastam neki, mert egész nap a TV-t bámulta, és éreztem, hogy jó volna már kikapcsolni azt a szörnyeteget. Egy este mondta is, hogy mi lenne vele nélkülem...
Aztán én lettem beteg, és ő babusgatott. Állandóan betakart és rám parancsolt, hogy 3 órán keresztül meg se mozdulhatok a paplanok alatt, míg ki nem izzadok. És valahányszor megmozdultam volna, visszabugyolált erőszakkal:)
És egyik reggel felébredtem, amikor munkába készülődött és átjárt egy régi, túl gyakran érzett szomorúság, hogy puszi nélkül ment el már megint. Annyira belelovalltam magam az érzésbe, hogy nem bírtam visszaaludni. És egyszercsak benyitott, betakargatott és megpuszilgatott. Olyan boldog lettem:)))
Vagy múltkor, amikor azon depresszióztam, hogy még mindig nem kérte meg a kezemet és aztán erőt vettem magamon, és elhatároztam, hogy ezen most túlteszem magam és nem hagyom, hogy közénk álljon a rosszkedvem, észrevettem, hogy épp valami tankolós matricákat ragasztgat egy kis füzetbe. Oda is ültetett az ölébe megmutatni, hogy mennyi matrica hiányzik még ahhoz, hogy azon egy ékszert hozhasson nekem. És ki is választhattam, hogy melyiket szeretném. Sajna gyűrű nem volt közte. Meg azt amúgy se választottam volna. Elképzeltem, milyen kiábrándító lettem volna, ha nem győzöm le az épp aktuális hangulatomat, amikor ő épp nekem tervezget ékszert venni, és nagyon örültem hogy jól alakult az egész.
És akkor azt mondják a házasság elavult dolog, és nem fontos senkinek..... Dehogy nem. Sokkal meghittebb sztem, mint együtt élni valakivel. Olyan, mintha szorosabb lenne a kötelék. :)
Köszönöm a történeteiteket.
Én is nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy két hete ápol, és figyel rám, hogy vigyázzak magamra a műtétem után. (Már ha itthon van, mert munkába azért mennie kell.)
Olyan jópofa, hogy próbálja ellátni a 3 gyereket, és sokszor semmit nem talál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!