Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan sok rosszat történetet...

Olyan sok rosszat történetet hallani. Írjunk már vmi pozitívat is. Mivel tett boldoggá a házastársad mostanában, minek örültél, miért szereted még mindig?

Figyelt kérdés
Az én férjem pl. tegnap főzött, és takarított is, amire lehet nem volt példa az elmúlt 1 évben. :DDD Nagyon örültem neki.
2011. jan. 26. 14:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%

Az 1éves babám kiakart szökni a szobájából a nyitott ajtón át.Én elé gugotam erre ő négykézlábon kispurizott a lábaimközt. Akkorát nevettem a huncuton.:D

Párom meg nem szereti a gombát s kértem legalább a husit kostólja meg belőle ami jó szaftos és hagymás volt. Ő meg gyanúsan méregette s egy villával bökötte azt a karikát vagy 3percig, még az ablakhoz is ált, hogy fényben szemrevételezze nem-e átverés és gomba az. :DDD

2011. jan. 26. 15:16
 12/31 anonim ***** válasza:
45%

"Ez most nagyon pozitív...

Tipikus magyar hozzáállás. Ha valaki valami jót tesz, annak biztos van vmi hátsó szándéka."

Jaj Bocipók (ezt a nevet honnan vetted? De marha jó).

Az első csak viccelt, szerintem poénos volt, hogy a válaszoló valami pozitívat várt, erre kapott egy kis hidegzuhanyt. Ez kb. Olyan volt, mint Mari néni AIDS tesztje.

2011. jan. 26. 15:18
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

Elsö vagyok.

Valóban csak viccnek szántam, mivel magam is Férfi vagyok és még egy kis gyerekség is rejtözik bennem:D

Magamból indultam ki, mert csináltam egy gyorshajtást, amit az asszony nagyon nem díjaz, hozzátenném Én sem, de így jött össze. Tehát el akartam mondani, hogy egy "kissebb" anyagi veszteség fog érni minket és ehhez egy gyertyafényes vacsorát csináltam.

Szegény majd be pisilt a röhögéstöl, amikor elmeséltem miért van ez így:D

Amúgy alapjáraton is mosok, fözök, takarítok és még vasalok is!

2011. jan. 26. 15:21
 14/31 Bocipók ***** válasza:
71%

Válasz az elsőnek:

jólvan, jólvan!!!! :D

Házastársról még nem tudok semmit írni, mert még nincs.

Jövő 7en találkozom először azzal a sráccal, akivel kb. 3 hete neten levelezünk. Már nagyon várom, szorítsatok!

2011. jan. 26. 15:29
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

Elsö vagyok.

Akkor ezerrel szorítunk:D

2011. jan. 26. 15:37
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

A babás videó tüneményes volt, köszönöm hogy feltetted :)

Én férjem is mndennap segít a házimunkában, de azzal tesz velem legjobbat hogy éjjel ő hozza etetni a kisfiunkat (6 hónapos :)) és ringatja vissza ha nem tudok felkelni rendesen :)

És alig várom a Valentin napot mert már több mint másfél éve nem voltunk ketten moziban és talán aznap eljutunk, és imádom az ünnepeket ezért már alig várom hogy megünnepeljük :)

2011. jan. 26. 16:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ma ebédkor azt mondta a férjem legnagyobb gyermeki őszinteségével,hogyha nem vett volna már el,akkor ezután az ebéd után azt kérné,hogy legyek a felesége:)
2011. jan. 26. 18:24
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: na ez az igazi figyelmes bók! még én is bokáig pirultam-mosolyogtam :)
2011. jan. 27. 00:48
 19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! csak így tovább, várom a többit is. Erősítsük kicsit azt a hitet, hogy vannak még működőképes kapcsolatok a nehézségek ellenére is. :)
2011. jan. 27. 11:26
 20/31 anonim ***** válasza:
94%
A férjem felkel korábban és lemegy levakarni a jeget az autómról, hogy amikor indulok nekem ne kelljen. Ez annyira kedves. :)
2011. febr. 4. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!