Nem durva egy kicsit a szájrapuszi? (családon belül)
Reggel amikor megyek a busszal megállunk egy megállóban és az anyuka a kisfiától mindig szájrapuszival köszön el.
Nem tudom lehet, hogy ez csak nekem furcsa :)
Elég furi, nekem nem nagyon tetszik, mi nem is köszönünk így egymásnak családon belül. De ha ők nem érzik kellemetlennek, akkor semmi kivetnivalót nem találok benne, végül is nem smárolják le egymást.
Meg azért más nagyon kicsi gyereknél. Érdekes, hogy pl. ha valaki a kisbabájának a combját, vagy a fülét puszilja meg, arra nem mondanak semmit. Pedig ugye mennyire erotikus felhangja lenne, ha ezt egy felnőtt emberrel csinálná meg valaki? :)
Mindenesetre nálunk nem divat.
Ez tipikus esete a mama pici fia szindrómának.Ez az a fajta anya,akiből zoral sárkány lesz amikor a fia elkezd csajozni,és a legrosszabb anyós válik majd belőle.
Szerintem tré.Lehet otthon még csöcsre jár a kisfickó! Pfúj!
Amerikában szájra puszival köszönnek.
És köztudott h ott minden fordítva van szinte. Az anya ott mama.
Sogornom is mindig szajonpuszilja 9 eves unokaocsemet... De nem jon, hogy szoljak erte... Nagyon jo a kapcsolatunk, de ezt nekem kinos megemliteni... Meg hat, nem az en dolgom...
De amugy igen, nekem is furcsa...
De igen.
A rokonoknál szokás, én meg folyton kiakadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!