Ilyenkor mit lehet tenni? Gyűlölök itthon lenni!
itt sz@r van a palacsintába... nem hiszem hogy mindez ok nélkül történik. Ha otthon üvöltenek veled és az unokabátyád is kirak akkor lehet hogy benned van a hiba.
Meséld csak el a teljes sztorit, mikor kezdődött az üvöltözés, mit tettél te ennek érdekében.
2. válaszoló vagyok.
Akkor a nagybátyád eléggé tuskó.. nála 0 a családi összetartás és segítőkészség... Ne rá hagyadkozz, inkább bírd ki még 2 évig, tanulj magadnak aztán azt kezdhetsz magaddal amit csak szeretnél (vagy amit tudsz ugye, ebben a mai világban..)
Jaj, bocs már látom,hogy nagybátyádék nem engedik.
Hát figyelj,ha lusta vagy,akkor ne csodálkozz,hogy ki vannak rád akadva ők is és anyádék is. Ha magán tanuló vagy,akkor egész nap otthon vagy szinte semmi dolgod nincs,csak hogy tanulj. A tanulás mellett meg szerintem bőven marad időd arra is szórakozz,meg arra is,hogy segíts anyádnak/nagymamádnak... Szerintem nem ok nélkül orroltak meg rád. Gondolkozz el,hogy mit csinálhatsz rosszul és igyekezz változtatni!
Almás a történet ezerrel!Mindenki üvöltözik,kiutasít csak úgy?
Valami qrvára el van summantva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!