Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem lehetek beteg?...

Én miért nem lehetek beteg? Betegen miért nem kellek?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete szenved a vérnyomásom,kábább vagyok a szokottnál.Szombaton a klímától elkezdett fájni a fülem,ma napközbenre már annyira fájt,hogy hazajöttem melóból,mivel volt már ilyen régebben,megvettem a cseppjeimet,meg előszedtem a lidokainomat,mert ráment a fogamra is.

Ilyenkor 2-3 napig kimászni nem birok az ágyból (ágyban vagyok most is déltől).

Párommal lassan 4 éve együtt vagyunk,heti 4-5 nap nálam van meló után,itt alszik,majdnemhogy be van költözve.

De amint beteg vagyok picit is,olyankor ide nem teszi a lábát,vagy nyavalyog,hogy de neki is fáj a feje/szeme,akármije,és ne legyek már beteg,ő nem szereti ha beteg vagyok.

Mert nekem minden álmom a fájó fül (görcsölő vese,ájulásig alacsony vérnyomás,mikor mi).

De ha ő picit is meg van fázva akkor mézes tát főzzek,meg leveskét,meg borogassam,pátyolgassam.

Én meg hiába mondom előbb neki,hogy reggeltől nem ettem,nem birtam bemenni a boltba,mert a sirógörccsel a liftig örültem hogy birtam,nincs itthon semmi,és a konyhába se birok kimenni egy teát főzni.Erre ő sajnálja,gyógyuljak meg,de ő mit csináljon...

Mintha nem 8 perc alatt lenne itt kocsival,és mintha nem tudna teát/levestfőzni.

(egyébként meg magától csinál vacsit,minden házimunkából kiveszi a részét,imád)

Már tegnap is szarul voltam,de még leálltam neki palacsintát csinálni,mert azt kivánt reggelire és ő nem tudja forgatni...és még a "fáj a fejem ma nincs szex" tipusu se vagyok...

De engem miért nem lehet pátyolgatni ha beteg vagyok?

23/N

2011. jan. 24. 19:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

nem hiszti,késő estére már annyira rosszul voltam,hogy azon gondolkodtam mentőt kellene hivni magamhoz...

képzeld kedves utolsó,jött már a bölcsesség fogam,az egyiket sebészeten szedték ki,de nem nyavalyogtam,beszedtem a fájdalomcsillapitókat meg lidokain spré,és kész...

nem 2 havonta szenvedek,hogy hisztinek minősüljön...

de ha te ekkora fájdalommal nem vágysz törődésre,hát sajnállak...

2011. jan. 25. 17:33
 22/27 anonim válasza:

Átérzem a helyzetedet! Férfiként én is azt tanácsolom, hogy ne legyél szívbajos, ne célozgass: meg kell mondani a párodnak, hogy Neked a kialakult helyzet és a reakciói a betegségedre nagyon fáj. Attól nem lesz jobb a helyzet, hogy azzal nyugatod magadat, hogy "egyébként bevásárol és imád".

Nekem kb. 4 éve van egy immunrendszeri-reumatológiai betegségem. A fájdalom, gyulladás ide-oda vándorol a szervezetemben. Amikor begerjed a fülem, az a legrosszabb. Kb. 2-3 hétig szokott tartani, amíg "átvonul" rajtam. De az alatt a 2-3 hét alatt bizony nincs nyugtom: őrjítő fájdalomra felébredek az éjszaka közepén, a legmélyebb álmomból; nekem is áthúzódik az egész jobb arcfelemre. Darabosat nehezen tudok csak enni. És csak szedem a szteroid alapú fájdalomcsillapítókat, egyiket a másik után...

2011. jan. 25. 17:58
 23/27 A kérdező kommentje:

Hát nem irigyellek...a fülem nekem "csak" az erős huzatot,a túl sok klímát nem birja,de 2-3 nap alatt elmúlik,csak az első 2 nap kegyetlen,szerencsére ritkán fáj...

2 emailben szépen öszevesztünk ma,még én vagyok a milyen,hogy nem értem meg hogy ő dolgozik (mintha máskor nem dolgozna,mégis ráér akármire,meg mintha én nem ugyanannyit dolgoznék...)

2011. jan. 25. 18:02
 24/27 anonim ***** válasza:

pontosan mindig annyit kell adni, amennyit kap az ember

csak ezzel fog ő változni hidd el

nem látja hogy szükséged van rá, ha nem érzi hogy szüksége van rád

ezek nem tudatos beszélgetős dolgok

szerintem.

2011. jan. 25. 18:45
 25/27 A kérdező kommentje:
innentől biztos hogy hátrébb lépek kettőt,elég nagy már hogy pátyolgatás nélkül is túléljen egy megfázást,hátha rájön...
2011. jan. 25. 18:50
 26/27 anonim ***** válasza:
De, én is vágynék szeretetre, csak én ki tudom nyitni a számat, és nem itt kesergek, hogy mekkora szemét a pasim, amiért nem veszi a _célozgatásaimat_. Azért van szád, hogy használd.
2011. jan. 25. 19:12
 27/27 anonim ***** válasza:

én is ilyen esetben kiakadtam ahogy a pasim szokott nekem, biztos nincs semmi bajod, csak bebeszéled magadnak és hasonlók he-he

merthogy törődékenyebb sehogy nem lett akármit csináltam...

2011. jan. 27. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!