Voltatok úgy, hogy úgy éreztétek, hogy beteg a baba és tényleg betegen született? Vagy fordítva (végig úgy éreztétek beteg és mégis egészségesen született)?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 12:02
1/4 anonim válasza:
Mindenki fél egy kicsit, hogy baja ne legyen, de általában egésszéges. A barátnőm azt álmodta nincs füle, és csak azt nézte, mikor megszületett. De nagyon szép füle lett :)
2/4 anonim válasza:
Én attól rettegtem hogy hiányoznak ujjai a kezén vagy a lábán:) Amikor megszületett és rámrakták, gyorsan megnéztem és megnyugodtam:) Aztán kitoltak a folyosóra, ahol ott volt a párom és a szüleim. Kérdezték hogy van-e haja, mekkora stb. Én meg semmit nem tudtam válaszolni, csak hogy megvan mindene:)
3/4 A kérdező kommentje:
Ezek természetes félelmek, nekem is volt ilyen az első terhességemnél. De most konkrétan arra gondolok, hogy naponta jelentkező megérzésetek van-e, hogy valami nincs rendben? Down kór, stb? S ez valós félelem volt-e akinek már megszületett a babája?
2009. ápr. 9. 13:32
4/4 anonim válasza:
Én valamiért folyton attól rettegtem, hogy Down-kóros lesz, holott minden erre utaló vizsgálat rendben volt. Nem tudom mi volt az oka a félelmemnek. Természetesen az utolsó hetekben mindig mindenhol felfedeztem valamilyen cikket vagy riportot, amiben erről volt szó, és persze ebben is a "jelet" láttam. Szerencsére a kisfiam decemberben makkegészségesen született meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!